Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Vince van der Veen

Naam: Vince van der Veen 

Adres, Woonplaats: We hebben net een huis gekocht op de Schans in Zoutkamp. Het dorp waar ik geboren en getogen ben.

Leeftijd: 23 

Burgerlijke Staat: Samenwonend met mijn vriendin Simone. 

Beroep: Mijn functie heet momenteel ‘Trainee Finance’. Dit is bij HTG te Farmsum. Ik werk daar op de financiële administratie en word in het traineeship opgeleid als meewerkend voorman van deze FA en ik houd me bezig met de administratie van de concerns. 

Hobby’s: Voetballen, sporten en omgaan met mijn vrienden/vriendin en daarbij de tripjes naar Feyenoord niet te vergeten. 

Lievelingsgerecht: Stamppot boerenkool met een rookworst. Oud, maar goud. 

Mooiste film ooit gezien: De films van ‘The Hunger Games’ vond ik wel gaaf, net als ‘The Maze Runner’. Dat zijn mijn type films. 

Mooiste sportmoment ooit: De kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Heracles. Ik was toen in De Kuip en zal dat nooit meer vergeten. Daarnaast was de nacompetitie bij VVSV ’09 onder Wim Nubé een hoogtepunt en uiteraard het kampioenschap van Zeester 2, twee jaar geleden. Ook dit was één groot feest. 

Mooiste boek ooit gelezen: De enige boeken die ik lees zijn boeken over (ex-)voetballers. Hiervan vond ik de boeken van René van der Gijp het leukst, denk ik. 

Kijkt het liefst naar: Veronica Inside en uiteraard de voetbalwedstrijden op tv. Ook gaat doordeweeks met regelmaat Netflix aan voor een mooie serie. 

Beste popsong aller tijden: Qua muziek houd ik van alles en nog wat. Van Nederlandstalig tot Hardstyle, het maakt mij niet uit. Maar als Feyenoorder moet ik haast wel zeggen dat You’ll never walk alone altijd de mooiste blijft. Of Top Licht, hier ben ik ook groot fan van sinds Niels Alt hier lid van is. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Dit kan ik me niet meer herinneren. Ik ben al bijna 7 jaar bij mijn vriendin en toen ik haar in de beginperiode zag had ik telkens een paar bier te veel op, zeg maar. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Zoutkamp, uiteraard. Achter de dijk, de haven en het sportpark van Zeester dat zijn voor mij dé plekken. 

Favoriet vakantieland: Turkije. Daar zijn we inmiddels twee keer geweest en vooral Marmaris vond ik echt prachtig. 

Mooiste stad: Groningen. Zoveel steden heb ik nog niet bezocht, maar op stap gaan in Groningen is telkens weer fantastisch. 

Favoriete auto: Ik heb momenteel een VW Lupo. Deze zijn erg zuinig en gaan als de brandweer. Voor mij op dit moment mijn favoriete auto. De BMW komt later wel… 

Waar heb je spijt van: niets 

Wat zou je ooit nog willen doen: Attractieve dingen zoals bungeejumpen en raften bijvoorbeeld. En daarnaast wil ik ooit eens promoveren met Zeester 1. Het liefst zo snel mogelijk. 

Droomvrouw/man: Als ik hierbij geen Simone zeg zal het wel ruzie worden, dus Angelina Jolie (de jongere versie).

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Voor een leuke pot voetbal of voor een drankje doen met vrienden. 

Hoogtepunt uit het leven: Het behalen van mijn Hbo-Diploma Bedrijfseconomie. Hierdoor heb ik nu een hartstikke leuke baan en een huis. 

Dieptepunt uit het leven: Gelukkig heb ik geen idee wat ik hierop moet antwoorden. Laten we dit nog even zo houden. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Danny Beerda. Wat Stan al zei zijn er nog weinig Zoutkampers aan het woord geweest. En met Danny heb je een Zoutkamper die wel wat te vertellen heeft. Bijvoorbeeld over zijn vorige vakantie in Haarlem, haha. 

Wat wil je verder nog kwijt: Dat Stan volgend weekend op Varkenoord een biertje van mij tegoed heeft.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69