Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Gezina Jager, De hele Mikmak (verkleed)kledingverhuur Uithuizen

Facebook blijft een prachtig medium om mensen te verbinden. Zo zag ik op de Facebookpagina van De hele Mikmak een mooie spookfoto van de familie De Jonge uit Middelstum langskomen. Veel van de gebruikte spullen voor de binnenkort te houden Spooktocht door en voor Middelstum komen bij Gezina vandaan. En Gezina is weer de partner van Jan Bos die samen met Jan Sleumer ons huis hergestuct heeft. Een kleine wereld inderdaad. Hartelijk dank Jan S. voor de mooie aanbevelingswoorden….

Maar in dit stukje staat uiteraard De hele Mikmak centraal. Gezina brengt overigens al dik 35 jaar verkoopervaring en klantvriendelijkheid met zich mee. Want op haar 10e stond ze al op allerlei rommelmarkten om spullen te verkopen. Dat doet ze overigens nog steeds maar dan voornamelijk in de wintermaanden. Haar eerste winkel aan huis, gestart in 2002, heette Madam Mikmak. Daar werden voornamelijk tweedehands spullen verkocht.

Madam Mikmak werd in 2011 De hele Mikmak toen Gezina een mooie partij kleding op de kop kon tikken om te verhuren. En vanaf 2017 kunnen de mensen bij haar terecht in de Schoolstraat nummer 12 te Uithuizen. Op zolder is de keuze reuze want u kunt maar liefst kiezen uit een assortiment van ruim 1.000 kledingartikelen! Wanneer u dus op zoek bent naar (verkleed)kleding voor spooktochten, carnaval, Oktoberfesten, toneel- en themafeesten of musicals dan bent u hier in Uithuizen aan het juiste adres. Jong en oud komt hier aan zijn of haar trekken.

Gezina heeft, op korte uitstapjes naar ’t Lage van de Weg en Warffum na, bijna haar hele leven in Uithuizen gewoond. Daar bouwde ze nog meer verkoopervaring op want ze heeft als verkoopster in diverse winkels gewerkt. De kracht van De hele Mikmak zit hem misschien nog wel het meest in de flexibiliteit en het werken op basis van vertrouwen. Borg hoeft niet betaald te worden en in overleg is veel te regelen. Wanneer u op zaterdag kleding nodig heeft dan kunt u dit doorgaans op vrijdag al ophalen en op maandag terugbrengen. Bij extreme drukte, bijvoorbeeld tijdens carnaval of Oktoberfesten, wordt vaak in overleg een kortere termijn afgesproken want de kleding moet natuurlijk ook nog gewassen worden.

Nieuwsgierig geworden? Gezina is te bereiken op 06-50577604 of per mail: playmobil1971@live.nl

De hele Mikmak is ook te volgen via Facebook: Facebookpagina De hele Mikmak

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01