Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Tandartspraktijk Middelstum, Leon Hernandez

Begin mei mocht ik op introductiegesprek bij Tandartspraktijk Middelstum komen om de adverteerdermogelijkheden van de website door te nemen. Een introductiegesprek is misschien een te groot woord want ik ken de tandarts en assistentes natuurlijk al wel wat langer. Tandarts Leon heeft mijn gebit al enige keren gecontroleerd en goedgekeurd en ook mijn vader heeft inmiddels diverse (kunst)gebitbehandelingen bij hem afgelegd. Leon legt altijd rustig en vakkundig uit wat de bedoeling is en niet veel later sta je al weer fris en vrolijk buiten.

Leon Hernandez is dus het gezicht van tandartspraktijk Middelstum en bijna alle dagen in Middelstum aanwezig. Hij nam in 2016 de praktijk over van Harry Meursing die hem in 2014 als zijn beoogd opvolger binnenhaalde. Tijdens een Babbelen met Bert interview zullen we ongetwijfeld nog veel meer te weten komen over Leon en zijn achtergronden maar hieronder alvast een korte introductie.

Want Leon brengt inmiddels een kleine tien jaar tandartservaring met zich mee. En misschien nog wel veel meer want hij komt uit een echte tandartsfamilie. Vader, moeder en broer Hernandez zijn immers ook alle drie tandarts. Het vak is hem met de paplepel ingegoten. Leon is trouwens oorspronkelijk afkomstig uit Mexico (Mexico-Stad) en kwam in 2014 naar Nederland omdat hier een groot tekort aan tandartsen is. Naast Middelstum heeft Leon ook de nodige ervaring in de stad Groningen (waar hij woont) en Leeuwarden opgedaan. Maar op het rustige platteland in Middelstum voelt hij zich het beste thuis.

Assistente Kitty woont inmiddels al weer twintig jaar in Middelstum en is dus bekend en ingewijd in onze contreien. Als tandartsassistente is ze inmiddels al weer bijna tien jaar aan de praktijk verbonden. Preventieassistente Maaike uit Winsum heeft 17 jaar ervaring en is sinds 2016 werkzaam in de praktijk. Tandartsassistente Romy uit Spijk is na haar stage als tandartsassistente in de praktijk blijven werken. En mondhygiëniste Anneke is al vele jaren werkzaam binnen de praktijk.

Samen maken zij het team van Tandartspraktijk Middelstum compleet. De tandheelkunde is in deze praktijk heel breed. U kunt bij ze terecht voor controles, reinigen, vullingen, extracties, wortelkanaalbehandelingen, kronen, bruggen en protheses. Dankzij goede verdovingsmethoden is het mogelijk om alle behandelingen vrijwel pijnloos uit te voeren.

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Tandartspraktijk Middelstum heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten! Vul het inschrijfformulier op de website in en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook gerust even ter plekke vragen wat de mogelijkheden zijn, de praktijk is gevestigd op Oosterburen 2a in Middelstum. Bellen (0595-552292) of mailen (info@tandartspraktijkmiddelstum.nl) kan natuurlijk ook.

Babbelen met Leon

Naar de tandarts

Check voor meer informatie ook gerust even www.tandartspraktijkmiddelstum.nl. Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01