Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Bakkerij Hoekstra Bedum, Wouter en Femke Jacobs

Toen ik enige jaren geleden bij bakker Klaes Hoekstra was om een interview met hem te houden voor de Bedumer Winterloopkrant kon ik alvast kennismaken met zijn opvolger Wouter Jacobs die er die morgen druk aan het werk was. Toen was Klaes al zeer tevreden en enthousiast over zijn opvolgers, want ook Wouter zijn vrouw Femke is vaak in de zaak te vinden. Inmiddels zijn we enige jaren verder. Wouter en Femke redden zich prima en breiden zich steeds verder uit.

Zo kan ook bij ons in Middelstum bij de plaatselijke Plus een lekkere brood van Bakker Hoekstra ‘gescoord’ worden. Ook de creativiteit tijdens bijzondere dagen of speciale gebeurtenissen, zoals laatst nog tijdens de Olympische Winterspelen, is gelukkig niet verloren gegaan. Ik ben dan ook heel blij dat ik Bakkerij Hoekstra als nieuwe (subhoofd)adverteerder aan u mag presenteren. En komend jaar middels drie artikelen nader aan u voor mag stellen.

Voorlopig halen we de relevante informatie nog even van de website. Want daar staan prachtige volzinnen. ‘Hier haal je lekkers van dichtbij! Waar het kan gebruiken we lokale producten. Zoals mooie granen van Groninger akkers. Melk, eieren en aardbeien halen we uit de regio. Ook maken we zoveel mogelijk zelf. Puur en ambachtelijk dus. We kennen de oorsprong, weten waar het vandaan komt. Je proeft de regio bij Bakkerij Hoekstra!’

‘Al sinds 1940 geworteld in de Bedumer gemeenschap. Aan de Kerklaan in het hart van het dorp vind je onze moderne bakkerij. Met een uitgebreid assortiment brood, koek, banket en vele speciale, lekkere en authentieke producten. Online bestellen, dat kan natuurlijk ook, in onze handige webshop.’

Ongekende (smaak)mogelijkheden dus bij Bakkerij Hoekstra in Bedum. Neem gerust eens contact met ze op: 050-3012301 of bestellingen@bakkerijhoekstra.nl. Langskomen is natuurlijk nog mooier. Het enthousiaste bakkersteam staat graag voor u klaar!

Babbelen met Wouter en Femke Jacobs

Bakkerij Hoekstra bakt ze bruin

Volop (nieuw) leven in de brouwerij

Bakkerij Hoekstra is ook te volgen via Facebook: Facebook Bakkerij HoekstraCheck gerust ook eens de mooie website www.bakkerijhoekstra.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69