Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Verkeersschool Van der Leest en Bakker Roodeschool

Tien jaar geleden zaten Anne-Jan van der Leest en ik samen op het bedrijfsbureau bij Vast Banket. Toen keken we elkaar wel eens aan: ‘Als dit maar goed gaat….’. En in 2010 was het inderdaad afgelopen met het collega’s zijn. Maar we hebben elkaar als ondernemers weer gevonden. Anne-Jan geeft nu samen met broer Harold theorie- en rijlessen vanuit Roodeschool waar ze de beschikking hebben over een eigen bedrijfsruimte inclusief theorielokaal. Verkeersschool Van der Leest en Bakker dus, al sinds 1964 een betrouwbaar adres. Opgestart inderdaad door de ouders van beide broers.

Sinds kort is ook de nieuwe website in de lucht. En daar maken we kennis met de vele mogelijkheden die deze verkeersschool te bieden heeft. Zo zijn er mooie pakketen samengesteld waarmee vele euro’s voordeel ‘gescoord’ kunnen worden. Want u betaalt bijvoorbeeld voor 20 praktijklessen, onbeperkte E-learning tijdens de opleiding, drie uur individuele theoriebegeleiding en een theorie-examen nog geen €1000,-. Uiteraard kunnen beide opleidingen ook los van elkaar gevolgd worden.

Gevestigd in Roodeschool dus maar de blik is veel ruimer ingesteld. Lessen kunnen gecombineerd worden. En dan kan het gebeuren dat iemand in Groningen of Delfzijl opgepikt wordt, lest, theorie volgt in Roodeschool om vervolgens weer thuis of op school afgezet te worden. Zeer flexibel dus en omdat Anne-Jan nu ook fulltime aan het lesgeven is, zijn de mogelijkheden voor een spoedcursus uitgebreid. Wil je snel je rijbewijs halen? Bij Verkeersschool Van der Leest en Bakker bestaat de mogelijkheid om meerdere uren per week te rijden. Ook ’s avonds en zaterdags rijden is geen probleem.

Een persoonlijke en op maat gemaakte opleiding dus. Iedere leerling is immers anders. Er wordt rekening gehouden met eventuele faal- of rijangst en examenvrees. Ook daarvoor zijn ze gecertificeerd. Neem voor aanvullende informatie gerust eens contact op met de gebroeders. Harold is te bereiken via 06-51818977; het nummer van Anne-Jan is 06-23898995. Mailen kan ook: verkeersschoolvdleest@gmail.com.

Babbelen met Anne-Jan van der Leest

Check ook eens de nieuwe website: www.vanderleestbakker.nl. Hier kun je ook de tarieven en de pakketkortingen vinden.

Van der Leest en Bakker is ook te volgen via Facebook: Facebook Van der Leest en Bakker.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69