Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Eddy Huitsing, makelaar en hypotheekadviseur Warffum

Soms kom je op een bijzondere manier aan een nieuwe adverteerder. Tijdens het Open Huis van Linstra Bedrijfsadvies kwam mij een bezoeker heel bekend voor. ‘Wie is dat ook al weer?’, vroeg ik aan mijn buurman, tevens eigenaar van een notariskantoor. ‘Eddy Huitsing’, was het antwoord en hij kwam vervolgens op mijn pensionadolijstje. Een leuk interview plus dito reacties volgde en daar stipte Eddy ook de mogelijkheid tot adverteren aan. En dik een maand later mag ik makelaar en hypotheekadviseur Eddy Huitsing als nieuwe website-adverteerder introduceren.

Het voordeel van zo’n interview is dat je al de achtergronden van iemand kent. Eddy heeft een groot deel van zijn werkzame leven bij de Rabobank doorgebracht en daar zat hij niet stil. Hij haalde diverse diploma’s op het gebied van hypotheken en geld- en bankzaken. Op eigen initiatief volgde hij ook de opleiding makelaardij. Dit gaf hem in 2005 de kans om over te stappen naar een makelaardijkantoor, daar haalde hij ook de vaktest makelaardij. Eddy is in 2009 voor zichzelf begonnen.

Hij is als makelaar en hypotheekverstrekker als zzp-er verbonden aan Makelaardij Zuidhorn. Eén van de onderdelen van Makelaardij Zuidhorn is HTW Hypotheken en verzekeringen, hier is hij een van de vennoten van. Onder zijn eigen naam heeft hij ook nog een belastingpraktijk waarbij hij voor particulieren de belastingaangifte verzorgt. De hiervoor benodigde documenten worden bij u thuis opgehaald en na verwerking ook weer teruggebracht. Een hoge servicegraad inderdaad. Ook kan hij voor u de administratie verzorgen.

Met zijn uitgebreide kennis over de makelaardij, hypotheken, verzekeringen en belastingen kan Eddy u een prachtig totaalpakket aanbieden voor de aan- en verkoop van een huis en alles wat daar bij komt kijken. Maar ook voor de afzonderlijke onderdelen kunt u prima bij hem terecht.  

Nieuwsgierig geworden? Eddy is als volgt te bereiken: tel. 06-30114271. Mailen kan ook: info@eddyhuitsing.nl.

Check ook gerust eens zijn website, www.eddyhuitsing.nl . Wilt u nog meer over hem weten, klik dan even op deze link: Pensionadoverhaal Eddy Huitsing

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69