Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Mulder Wonen Middelstum

De gezichten achter Mulder Wonen zijn natuurlijk Folly en Ina Hemmes. Al jarenlang zijn ze te vinden in de Heerestraat in Middelstum. Met beiden heb ik hele goede ervaringen opgedaan toen ik destijds mijn huis inrichtte. Beneden laminaat, boven vinyl, en de trap is door Folly met tapijt bedekt. Ze zijn van alle markten thuis dus! Alles conform afspraak en prima afgehandeld. Mulder Wonen biedt de beste oplossingen voor uw raambekleding, vloerbedekking en textiel. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk in de woninginrichting krijgt u altijd het juiste advies.

Een greep uit hun uitgebreid assortiment:

Raam:

. Raamdecoratie stof met gordijnen, vitrage, plissés, vouwgordijnen.

. Raamdecoratie hard met rolgordijnen, horren, lamellen.

. Zonwering zowel binnen als buiten.

Vloeren:

. Vloeren met tapijt, laminaat, PVC, vinyl, vloerkleden.

Textiel:

. Bedtextiel met hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrek/kussenslopen, matrassen.

. Keuken met handdoeken, theedoeken, vaatdoekje.

. Badkamer handdoeken.

Bijbehorende producten:

. Batterijen, lampen, stofzuigerzakken, vloeistoffen (olies, schoonmaakmiddelen).

Op hun website vindt u nog veel meer informatie over het producten en diensten. Ook zijn hier mooie foto’s uit de winkel toegevoegd die u een ideaal beeld geven over wat er zoal te koop is. In hun winkel kunt u zelfs digitaal geïnspireerd worden via de PC en TV. En wist u dat laminaat ook als lambrisering te gebruiken is? Zelfs voor een zorgbed kunt u bij hun terecht. U leest het, u kunt het zo gek niet verzinnen of Mulder Wonen heeft het. Alles dus op het gebied van ramen, vloeren en textiel. Ze zullen u graag verwelkomen in hun winkel!

Mulder Wonen

Check dus voor meer details de website www.mulderwonen.nl  

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69