Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

‘The return’ van Timmer-renovatiebedrijf Beenes

Twee jaar geleden werd Janharm Beenes van Timmer-renovatiebedrijf Beenes lid van de Club van 50. In januari 2016 kwam ik bij hem langs voor een uitgebreid interview waarin hij vol optimisme naar de toekomst keek. Vijf maanden later werd bij hem leukemie geconstateerd. Toen stond zijn wereld op de kop. Meer dan een jaar vol met intensieve bestralingen en chemokuren volgde. Het was twee keer kantje boord maar het engeltje week niet van zijn zijde. Gelukkig werd er voor hem een één op één bloeddonor gevonden (Janharm hierover: ‘Gelukkig loopt er hier ook op aarde nog net zo’n hampel als ik rond’) en in juli 2017 volgde het fantastische nieuws dat Janharm schoon verklaard is…..

Wat een veerkracht eigenlijk want ook op privégebied gebeurde er wel het een en ander in zijn leven. Maar gelukkig is deze Kaanster nu zo ver dat hij weer naar de toekomst kan kijken. Want hij gaat zijn eigen onderneming weer nieuw leven inblazen. En daarbij gaat hij nog een bijzondere uitdaging aan. Samen met kameraad Marko Postema en de andere Beenessen, (vader) Theo, Gert, Jan en Ninetta gaat hij met Equipe Jhduzes de Alpe d’Huez beklimmen tijdens de editie Alpe d’Huzes 2018!

Tot voor kort timmerde Janharm dus stevig aan de weg en dat wil hij graag weer gaan doen met zijn Timmer-renovatiebedrijf. Dat is ook niet zo verwonderlijk wanneer je bijna alles aan kunt pakken. “Eigenlijk kunnen mensen mij bijna overal voor bellen!” Zo werkt hij bijvoorbeeld nauw samen met een installatiebedrijf om een totaalpakket te kunnen bieden.

Heeft u een nieuwe badkamer nodig, of denkt u na over een dakkapel of uitbouw? Dat zijn werkzaamheden die u prima door Janharm uit kunt laten voeren. Ook voor metsel- en gootwerk en allerhande renovatiewerkzaamheden in en om huis kunt u uitstekend bij hem terecht. U bent vast niet de enige want hij heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd in het Hogeland. Allemaal via het befaamde mond-tot-mond reclame waardoor zijn kwaliteitswerk inmiddels ook tot Slochteren en Kolham is doorgedrongen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een keer vrijblijvend contact op met deze ondernemende timmerman uit Kantens. Hij is te bereiken via dit nummer: 06-83210525. Mailen kan ook via dit e-mailadres: janharm_beenes@hotmail.com. Binnenkort kunt u nog veel meer te weten komen over Janharm want dan staat hij centraal in een Babbelen met Bert interview met daarin ook een terugblik op de afgelopen twee jaren en zijn bijzondere uitdaging met Equipe Jhduzes……

Babbelen met Janharm

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69