Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Kolibrie ICT Schildwolde, Heino Wendelaar

Terug van weggeweest als adverteerder, Heino Wendelaar van Kolibrie ICT! Nog niet zo lang geleden woonde hij hemelsbreed honderd meter bij mij vandaan, tegenwoordig opereert hij vanuit Schildwolde. Een andere woonplaats dus maar zijn kwaliteiten en diensten zijn uiteraard hetzelfde gebleven. En inmiddels weet ik gelukkig precies wat Kolibrie ICT inhoudt.

Kolibrie ICT is ontstaan in 2004 toen Heino al meer dan 10 jaar automatiseringservaring op zak had. Als eenpitter bestiert hij zijn onderneming maar opereert hierbij zeker niet alleen. Want er wordt op diverse terreinen samengewerkt met andere automatiseringsbedrijven. Hiermee vullen de bedrijven elkaar aan in ieders specifieke vakgebied.

Kolibrie ICT verzorgt de installatie, service, onderhoud en beheer van computers en software. Heino biedt ICT (systeembeheer) support aan MKB-bedrijven met of zonder systeembeheerder. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het installeren en periodiek checken/testen van back-ups (wat een flink onderschatte vereiste is voor een goede bedrijfsvoering!), het instellen van e-mail en beheer van systemen. Dit beheer kan zowel bij uw bedrijf zelf zijn, maar ook op afstand via een beveiligde remote verbinding.

Kolibrie ICT richt zich met name op de professionele Apple-, PC- en overige apparatuur, gerelateerd aan een netwerk infrastructuur. Support in de breedste zin van het woord is wat Heino u kan bieden. Apple-, Microsoft, Google- en Linux-omgevingen passen daar allemaal in. Hij nodigt u graag uit om contact op te nemen als u vragen heeft over Mac integratie in PC-omgevingen, hulp nodig hebt bij storingen met uw Mac of PC, een demonstratie wilt m.b.t. soft- en hardware of als u uw netwerk omgeving wilt verbeteren/vernieuwen.

De naam van Kolibrie ICT was tot 1 oktober 2015 Mac Server Solutions.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Heino op. Tel. 0595-552818/06-22257840 of e-mail: hwendelaar@kolibrie-ict.nl

Babbelen met Heino Wendelaar

Voor nog meer specifieke, technische informatie is een bezoekje aan zijn website zeker de moeite waard: www.kolibrie-ict.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69