Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Milou van der Meer, creatieve grafisch vormgever van Studio Fleurig

Bert van der Meer bracht mij in contact met zijn dochter Milou. ‘Zij heeft sinds kort een eigen onderneming en gaat als een speer! Ik zou haar graag een adverteerderspakket via jouw website aanbieden.’ Dat is een geweldig initiatief natuurlijk, dus belde ik Milou op met de vraag of ze dit wel wilde. Gelukkig was ze enthousiast en ze had zelfs wel eens van de website gehoord. Mede ingegeven door het interview met de voorzitter van het Beach Event en de vluggertjesgasten die hier achter weg kwamen. Het Beach Event is overigens een van haar opdrachtgevers zo lees ik in haar portfolio. Daar kom ik er ook achter dat ze inderdaad als een speer gaat!

En druk bezet is ze ook. Want naast haar werkzaamheden voor Studio Fleurig is ze ook nog eens tweedejaarsstudent aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden waar ze de opleiding Communicatie en Multimedia design volgt. Dit na eerder afgestudeerd te zijn aan de Noorderpoortcollege in Groningen in de richting Kunst en Multimedia.

Haar portfolio op de website geeft een aardige indruk waartoe Milou allemaal in staat is: van tekeningen tot digitale illustraties en alles wat daar tussen zit. Tevens voorbeelden van folders, posters, flyers, visitekaartjes en advertenties maar ook van projecten en foto’s die ze gemaakt heeft. Met daarbij een heldere uitleg hoe een en ander tot stand gekomen is. Naast het Beach Event is ook muzikant Charly Luske natuurlijk een aansprekende naam. Voor hem ontwikkelde ze een nieuw logo en ze gaf zijn website opnieuw vorm.

Natuurlijk valt er nog veel meer over Milou te vertellen. Maar daarover meer over enige maanden via een interview. Tot die tijd moeten we het doen met haar Facebookpagina en natuurlijk de website die nog volop in ontwikkeling is. Zeker een bezoekje waard!

Milou is te bereiken via het nummer: 06-11851639.

Kijk ook even op www.milouvandermeer.wordpress.com.

Babbelen met Milou

Studio Fleurig is ook te volgen via Facebook Studio Fleurig.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69