Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Lucy Haandrikman

Naam: Lucy Haandrikman

Adres, Woonplaats: Bedum

Leeftijd: 30 jaar

Burgerlijke Staat: Samenwonend

Beroep: Begeleider verstandelijk beperkten met moeilijk verstaanbaar gedrag bij de Zijlen Tolbert.

Hobby’s: Series kijken, volleyballen.

Lievelingsgerecht: Er zijn een paar mensen die heel hard gaan lachen als ik zeg, rijst met ragout en doperwten.

Mooiste films ooit gezien: The Notebook

Mooiste sportmoment ooit: 13 mei 2000, ik zat als 12 jarig meisje op de tribune in Enschede de kampioenswedstrijd te kijken van Flash Veendam Dames 1. Josien Lamain redde een bal meters achter het veld vandaan en ze wisten die rally en de wedstrijd te winnen. Helaas is dit niet vastgelegd doordat de filmploeg bij de vuurwerkramp is gaan filmen.

Mooiste boek ooit gelezen: Geen idee, ik lees niet veel boeken. Ik heb daar de rust niet voor.

Kijkt het liefst naar: Mijn zoon in zijn rol van Bob de bouwer.

Beste popsong aller tijden: Unpretty, TLC

Mooiste/succesvolste versiertruc: Heb ik niet nodig. Hahaha…..

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het kerkje bij Westerdijkshorn in de winter.

Favoriet vakantieland: Mooiste plek in Nederland is Zeeland voor mij. Daarnaast was Curaçao ook erg mooi.

Mooiste stad: Groningen!!

Favoriete auto: Als die maar rijdt.

Waar heb je spijt van: Altijd te weinig tijd hebben voor vrienden en vriendinnen.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik heb tegenwoordig een bucketlist die ik bijhoud. Soms komt er wat bij, soms kan er wat worden afgestreept. De klassieker, parachutespringen, staat er op. Maar ook een leuke vakantie met mijn gezin.

Droomvrouw/man: Lastig te zeggen. Ik bewonder mensen die ontzettend positief in het leven staan en zich niet zomaar uit het veld laten slaan. Soms lijken ze zeldzaam te zijn, maar ik heb zulke mensen mogen ontmoeten.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Laat me alsjeblieft slapen.

Hoogtepunt uit het leven: De komst van mijn zoon.

Dieptepunt uit het leven: De geboorte van mijn zoon. Haha sorry, dat hele proces vooraf, niet mijn ding.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn zwager, Koert Smit. Ik ben trots op wat hij allemaal heeft bereikt in zijn leven en ben benieuwd wat voor invulling hij hier aan gaat geven. 

Wat wil je verder nog kwijt: Ik leef heel erg met de dag. Genieten van de kleine dingen geeft energie. Dat zou ik iedereen willen meegeven.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69