Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Klaas Reenders, Be-grip Bedum

Klaas Reenders is inmiddels al weer vijf jaar onderweg met zijn bedrijf dat de originele naam Be-grip draagt. Ik ken Klaas inmiddels al jaren, mede ingegeven door het feit dat zijn familie vroeger omging met mijn familie. Maar ook omdat Klaas zijn jonge jeugdjaren doorgebracht heeft in Middelstum. Inmiddels is Klaas via wat omzwervingen terecht gekomen in Bedum. En natuurlijk krijgt u dankzij de inspanningen van Klaas meer grip op uw organisatie.

En deze grip kunt u in de huidige onzekere marktomstandigheden zomaar verliezen. En dus bent u bij Klaas aan het goede adres. Want hij heeft ruim 16 jaar ervaring als Human Resource (personeelsbeleid) professional bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in onder meer de olie- en gasindustrie, de bouw en de projectontwikkeling. Klaas heeft een praktische en nuchtere benadering van HR-zaken en dat zal menig ondernemer zeker aanspreken. Hij richt zich daarbij vooral op de MKB-sector.

Want natuurlijk wilt u de grip op uw organisatie stevig vasthouden. Grip op het personeelsbeleid, grip op de motivatie van uw medewerkers wanneer het minder gaat met uw bedrijf, grip op de beloning van uw medewerkers zodat u geen scheve gezichten krijgt, grip op de kwaliteit van uw medewerkers of, bij drastische reorganisaties, grip op veranderingsprocessen. Om u te helpen deze grip te krijgen, moet Klaas uw organisatie eerst goed begrijpen. Daarom Be-grip: eerst komt het begrip, daarna de grip.

Wanneer u (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van HRM nodig heeft, kan Be-grip u daarbij helpen. Of het daarbij nu gaat om het invoeren van een functiewaarderingssysteem, een sollicitatieprocedure of een vraag over de gevolgen van nieuwe wetgeving voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een opdracht van een half uur of een jaar, een opdracht is een opdracht. Op zijn website staan enige voorbeelden van projecten die Klaas succesvol heeft uitgevoerd. U krijgt te maken met een gewaardeerde professional want de kwaliteit van zijn werkzaamheden wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,4!

Wanneer u vragen heeft of u wilt een vrijblijvende afspraak met hem maken, dan kunt u hem bellen of mailen: 06 45737346 of klaas.reenders@be-grip.com.

Babbelen met Klaas

Babbelen met Klaas, deel 2

Check voor meer details de website www.be-grip.com.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69