Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Zonnehuisje

Titia Doornbos Clevering, TUI at home Reisadviseur

De Club van 50 pagina’s van haar vriendinnen Lineke Veenstra (Belliev) en Nicole Boschman (Mashibo Massagetechniek) inspireerden Titia Doornbos Clevering om ja te zeggen toen ik haar benaderde om ook toe te treden tot deze bijzondere club. Dit naar aanleiding van een Facebookbericht die ik van haar langs zag komen op mijn tijdlijn. Daar ben ik natuurlijk blij om. En niet alleen omdat de website een adverteerder rijker is. Want ik weet nu ook dat Titia reisadviseur is en eventueel graag bij u langs komt om een droomreis op maat met u in te plannen.

In het verleden was Titia al eens reisadviseur bij de Rabobank, in de tijd dat je bij de banken nog reizen kon boeken, en bij verschillende reisbureaus. Dit vond ze toen hartstikke leuk werk. In de loop der jaren kwamen er andere carrièremogelijkheden op haar pad. Maar het adviseren van alles wat met reizen te maken heeft, bleef trekken. Inmiddels is het haar gelukt om van haar hobby haar werk te maken. En zo is Uithuizen sinds kort een nieuw reisbureau rijker. Daarnaast opereert ze ook vanuit Westerbork, de woonplaats van haar vriend. Waarbij haar laptop in feite haar kantoor is. Dus kan ze eventueel zo bij u langs komen om gezamenlijk de reis van uw dromen te boeken!

Op haar website lezen we het volgende:

‘Als u dit leest heeft u misschien vakantieplannen. Of wilt u iets meer weten over Tui at home. Onder de vlag van Tui werk ik vanuit huis of bezoek ik u thuis. Net als op een gewoon reisbureau werk ik onder de ANVR en SGR voorwaarden en kan ik boekingen doen bij een scala aan touroperators. Hierdoor heb ik een brede keuze in bestemmingen, vervoersmogelijkheden en accommodaties voor u. Ook lijndienstvluchten over de hele wereld, zowel zakelijk als privé, kan ik scherp geprijsd aanbieden.

Heeft u een vakantiewens maar raakt u verstrikt in de mogelijkheden die internet u biedt, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op. Aan de hand van een paar vragen en voorbeelden krijg ik inzicht in uw wensen. Dit zou zelfs een op maat gemaakte reis kunnen zijn. Waarbij of een bezoek aan de toeristische hotspots of een unieke route, de accommodatie, een huurauto (of camper) en een persoonlijke gids allemaal tot de mogelijkheden behoren. Zonder dat u er over na hoeft te denken houd ik rekening met belangrijke zaken zoals het weer ter plaatse, inentingen en visumplicht. Ook indien u wel weet wat u wenst, maak ik graag uw reis voor u klaar. U hoeft dan alleen nog maar uw koffer te pakken en te genieten van de voorpret!’

Naast pakketreizen is ze vooral gespecialiseerd  in het boeken van reizen die niet helemaal standaard zijn. Titia vindt het leuk om een unieke reis samen te stellen waarbij haar klanten de natuur, cultuur of geschiedenis van een land leren kennen. Ze heeft er plezier in om dit te zoeken buiten de toeristische trekpleisters. Soms weten vakantiegangers niet wat allemaal mogelijk is, waar de mooiste plekjes zijn of welk land nou het leukst is.

Aan de hand van een aantal vragen zoekt ze de perfecte reis of vakantie voor haar klanten. Dit betekent niet dat het budget van de klanten dan ook per definitie hoger moet zijn. Aan haar advies zitten geen meerkosten ten opzichte van een internet boeking. Goed advies wordt gewaardeerd en via cursussen, verhalen van collega’s en klanten en eigen reiservaringen krijgt ze de leukste ideeën aangereikt.

Tui at home is een onderdeel van Tui. Vandaag de dag is het werelds grootste toerismegroep met belangen in heel Europa. Het bezit reisbureaus, touroperators, luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen en werkt samen met tui at home adviseurs.

Babbelen met Titia Doornbos Clevering

Nieuwsgierig geworden? Titia is te bereiken via de volgende telefoonnummers: 06-50885661. Mailen mag ook: titia.doornbos.clevering@tui.nl.

Op haar website staan ook de nodige handige reistips, reiservaringen en beoordelingen. De website is zeker een bezoekje waard: www.tuiathome.nl/titia-doornbosclevering.

U kunt haar ook volgen via Facebook: Facebook Reisadviseur Titia Doornbos Clevering.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01