Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Hoeksema Schilders Bedum

De vluggertjesrubriek bracht mij enige jaren geleden in contact met de jonge ondernemer Ben Hoeksema, de schilder die nog steeds maar 27 levensjaren op zijn teller heeft staan. Hij keert als middenadverteerder op de website terug inclusief een nieuw onderdeel: ‘Keek op het Kwartaal’!

Hoeksema Schilders uit Bedum dus, ‘Schilders met hart voor uw bezit’, zo is op de website te lezen. De ideeën voor een eigen bedrijf begonnen in oktober 2012. Een hele stap voor de toen 19-jarige schilder maar de liefde voor het vak gaf de doorslag. Ben streeft ernaar om mooi en goed vakwerk af te leveren waardoor uw woning of overig geschilderd materieel voor langere tijd beschermd is en er weer stralend en verzorgd bij staat. Met vakkennis, flexibiliteit en slagkracht als voornaamste wapens.

Hoeksema Schilders is een erkend lid van de Betere Schilder. Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand dus waaraan u met een gerust hart uw sleutels kan overhandigen. Naast het schilderwerk kunt u Ben ook voor glas service bellen. Voor een kapotte ruit bijvoorbeeld of ter bescherming of decoratie. En natuurlijk voor de isolatie. Maar ook voor wand- en plafondafwerking, houtreparatie en deelvervanging kunt u prima bij hem terecht.

Hoeksema Schilders is partner van GlansGarant Nederland BV. Samen verzorgen zij voor u een 10-jarig onderhoudsplan, waarbij bijvoorbeeld in het eerste jaar de woning piekfijn in de verf wordt gezet. Mede hierdoor maken ze hun slogan meer dan waar: Hoeksema Schilders, schilders met hart voor uw bezit!

Nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met Ben op. Contactgegevens: 050-3013778/06-23034003 of info@hoeksemaschilders.nl.

Babbelen met Ben

Kwartaalkeek 1

Kwartaalkeek 2

Kwartaalkeek 3

Kwartaalkeek 4

Check ook eens de mooie website: www.hoeksemaschilders.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69