Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sijbes Ergonomie Groningen

Wanneer ik aan ergonomie en kantoorartikelen denk, denk ik direct aan Sijbes Ergonomie. En wanneer ik aan Sijbes Ergonomie denk, denk ik altijd direct aan Ralf Brouwer. Met Ralf heb ik in de loop der jaren het nodige beleefd. Op het voetbalveld, tijdens vakanties en met diverse uitstapjes door heel Nederland. Het clowneske heeft er altijd in gezeten en dat houdt hem jeugdig. Zijn lach werkt vaak aanstekelijk. Maar er is natuurlijk ook een serieuze kant. Hij weet het zakelijke gebeuren en de broodnodige ontspanning altijd goed van elkaar te scheiden en dat maakt hem ook zo prettig in de omgang.

Ralf is dus het bepalende gezicht van Sijbes Ergonomie. Veilig en gezond werken staan hoog in het vaandel. Het creëren van uitstekende ergonomische werkplekken voert de hoofdmoot. Wilt u hierover meer weten dan verwijs ik u door naar Club van 50 pagina Sijbes Ergonomie

Zelf stellen de Sijbes medewerkers zich als volgt aan hun (potentiële) klantenbestand voor:

Wie zijn wij:

Sijbes is de meest toonaangevende leverancier op het gebied van werkplekergonomie. Wij adviseren en verzorgen een werkomgeving waarin je optimaal kunt presteren  waardoor het ziekteverzuim gereduceerd wordt.  Ons uitgangspunt is een gezonde en efficiënte werkomgeving, zo nodig in overleg met de bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, ergo – of fysiotherapeut. Dit kan zowel preventief of bij klachten of letsel. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met de beste producten op het gebied van ergonomie komen wij in bijna alle gevallen tot een goede oplossing.

Wat bieden wij:

–          Werkplekonderzoek

Inventarisatie van de werkplek en de werkomgeving en een individueel advies over werkhouding en bewegingsgedrag, middels een uniek concept van de 3 –D ergonomie. Wij doen dit met behulp van:

–          BodiTrak meetsysteem

Elektronische meting met behulp van sensoren voor een optimale en gezonde zithouding.

–           Lichtmeting

 Professionele lichtmeting  op de werkplek ter verbetering van comfort en productiviteit.

–          Trainingen en workshops

Wij verzorgen voor u en uw medewerkers trainingen over ‘gezond zitten’ en productergonomie, zoals het gebruik van ergonomische muizen en toetsenborden.

–          Proefplaatsing

Proefplaatsingen worden door ons individueel begeleid. Tevens hanteren wij een tevredenheidbeleid <no cure no Pay>!!

Voor vragen, prijzen of voor het maken van een afspraak, neem gerust contact op met:

Ralf Brouwer:             Ergonomisch adviseur / directie   06-48378805

Of bezoek onze showroom aan de Bremenweg 4 te Groningen. Sijbes Ergonomie is maandag t/m donderdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.  Sijbes is ook te bereiken op telefoonnummer: 050-5494920 of via het volgende mailadres: info@sijbes.nl.

Babbelen met Ralf Brouwer

Check ook eens de uitgebreide website waarop u nog eens rustig het uitgebreide assortiment door kunt nemen: www.sijbes.nl.

 

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69