Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Henk van Heuveln

Kun je jezelf in het kort even voorstellen:

Mijn naam is Henk van Heuveln. Ik kom oorspronkelijk uit Middelstum maar woon tegenwoordig in Groningen.

Waarom steun je www.bert-koster.nl:

Ik steun jouw site omdat er veel moois op staat! Vooral de verhalen van mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt, of die actief zijn als vrijwilliger vind ik mooi. Die pensionadoverhalen vind ik prachtig om te lezen. En mensen die vrijwilligerswerk doen komen ook goed aan bod, interessant te lezen waar ze mee bezig zijn.

Maar ook ondernemers komen aan het woord en laten horen wat ze doen, ook daar valt genoeg over te schrijven! Jij zorgt dan altijd voor een persoonlijk verhaal. Dat spreekt mij aan. In veel media ontbreekt het persoonlijke verhaal, daardoor weet jij je te onderscheiden.

Kan ik tekstueel iets voor je terugdoen:

Iets tekstueels over mij hoeft niet hoor. Hoop dat je nog meer mooie interviews gaat houden!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69