Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Oké Hairstyling Bedum

Bedum kent met Pieter en Karen een bijzonder ondernemend ondernemersduo. Pieter Klaver is als eigenaar van Steakrestaurant ‘De Kleine Munt’ en hoofdadverteerder een bekend gezicht op deze website. Het doet mij bijzonder deugd dat nu ook Karen Poelstra van Oké Hairstyling Bedum is toegetreden als subhoofdadverteerder van www.bert-koster.nl.

Ik vraag mij af hoelang ik Karen eigenlijk al ken. Al vele jaren zie ik haar enthousiast de voetballers van het Oké Hairstylingteam aanmoedigen tijdens het bedrijvenvoetbal in Bedum. Dat de resultaten vaak niet om over naar huis te schrijven zijn, zal nooit ten koste gaan van haar humeur. Ongetwijfeld heeft ze geleerd het leven te relativeren en gaat ze voor de Olympische gedachte.

Begin dit jaar bezocht ik voor het eerst haar kapsalon. Dat was tijdens de knipmarathon voor de Bedumer Winterloop waarvoor haar team maar liefst bijna €7000,- bij elkaar wist te knippen voor KWF. Een prachtig resultaat inderdaad. Haar sfeervol ingerichte zaak, gelegen in de als altijd gezellige Grotestraat in Bedum, kon mij direct bekoren. Alles is mogelijk bij Oké, zo lezen we op de website. Een nieuwe coupe, een andere kleur, of gewoon een kleine opfrisbeurt. 

Een team van professionele kapsters staat klaar om u te helpen en te adviseren bij het verkrijgen van de gewenste look.

Karen is zelf vanuit de financiële wereld het kapperswezen ingerold en is inmiddels al weer 13 jaar een vertrouwd gezicht in Bedum. Ze omschrijft zichzelf als een gezelschapsmens die zich gespecialiseerd heeft in kleuren en het plaatsen van extensions. En ze is eigenaresse dus van Oké Hairstyling en wellicht vanuit haar financiële achtergrond ook de bedenkster van de originele haarverzekering. Met deze verzekering kun je zo vaak naar de kapper, voor een vast bedrag per maand, als je zelf wilt. Een afspraak maken wanneer je wilt dus om vervolgens niets af te rekenen. Dat klinkt inderdaad behoorlijk Oké!

Voor nog meer informatie verwijs ik u naar de overzichtelijke website van Oké Hairstyling. Onder het motto, alleen het beste is Oké voor u, is deze kapsalon een bezoekje meer dan waard!

Bel gerust eens voor een afspraak: 050-3012366.

Babbelen met Karen Poelstra

Vreemdgaan en toch óke voelen

20 jaar Oké Hairstyling Bedum

Olympische gedachte

Check ook eens de website: www.okehairstyling.nl.

U kunt Oké Hairstyling ook volgen via Facebook: Facebook Oké Hairstyling.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69