Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sijbes Ergonomie Groningen, ‘Compleet in gezond (thuis)werken!’

Wanneer ik aan ergonomie en kantoorartikelen denk, denk ik direct aan Sijbes Ergonomie. En wanneer ik aan Sijbes Ergonomie denk, denk ik altijd direct aan Ralf Brouwer. Met Ralf heb ik in de loop der jaren het nodige beleefd. Op het voetbalveld, tijdens vakanties en met diverse uitstapjes door heel Nederland. Het clowneske heeft er altijd in gezeten en dat houdt hem jeugdig. Zijn lach werkt vaak aanstekelijk. Maar er is natuurlijk ook een serieuze kant. Hij weet het zakelijke gebeuren en de broodnodige ontspanning altijd goed van elkaar te scheiden en dat maakt hem ook zo prettig in de omgang.

Ralf is dus het bepalende gezicht van Sijbes Ergonomie. Veilig en gezond werken staan hoog in het vaandel. Het creëren van uitstekende ergonomische werkplekken voert de hoofdmoot. Tot de ergonomische werkplek behoren onder meer een instelbare stoel en tafel. Dit alleen is echter niet voldoende. Een ergonomische werkplek is pas optimaal wanneer deze op de juiste manier is ingesteld.

Met name door de wijze waarop de werkplek is ingericht en het meubilair is ingesteld kunnen klachten worden voorkomen. Daarnaast zijn er tal van andere hulpmiddelen om het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat natuurlijk altijd via een werkplek onderzoek. Daarnaast zijn alle accessoires die het leven op kantoor, maar ook bij het thuiswerken, vergemakkelijken en aangenamer maken via de webshop te bestellen. De Sijbes slogan luidt niet voor niets, ‘Compleet in gezond (thuis)werken!’

U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is via deze webshop te verkrijgen. Printersupplies (toners, lint, inkt en cartridges), papier (kopieerpapier, papier, notitieboekjes, blocnotes, post-it memo’s), kantoorartikelen (mappen, pennen, witborden, flip-overs, kalenders, planners, enveloppen, etiketten, koffie niet te vergeten).

Maar ook hardware (computers, tablets, printers, camera’s, E-readers), facilitaire producten (reiniging, medisch, veiligheidskleding), meubels, stoelen, kasten, bureaus, tafels, prullenbakken enz. enz.. Met een assortiment van meer dan 10.000 kantoorartikelen is de keuze inderdaad reuze!

Leveringen vinden plaats binnen 2 werkdagen, producten kunnen eventueel retour gestuurd worden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens bij Sijbes Ergonomie langs te komen in hun bedrijfspand aan het bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen. Ze zijn maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. Telefonisch is Sijbes te bereiken op telefoonnummer: 050-5494920 of via het volgende mailadres: info@sijbes.nl

Check ook eens de uitgebreide website waarop u nog eens rustig het uitgebreide assortiment door kunt nemen: www.sijbes.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69