Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anne Vlieg, TTPromotions

Ik ken Anne Vlieg n.a.v. een interview, inmiddels al weer twee jaar geleden. Een interview vol met prachtige verhalen van deze zeer bevlogen sportman. Anne is één van de beste tafeltennissers die ons land voortgebracht heeft. Vele interlands brachten hem over de hele wereld. Met Midstars speelde hij vroeger in de eredivisie en ook Europees stond hij zijn mannetje. Hij is nog steeds als speler actief en laat nog regelmatig zijn grote klasse zien. Inmiddels is hij trainer bij Midstars en is het eerste team, de Klimaatgroep Stars, weer gepromoveerd naar de landelijke eredivisie.

Maar Anne heeft ook een eigen onderneming, samen met zoon Stan, TTPromotions geheten. Via de webwinkel van de website kunnen heel veel sportartikelen besteld worden en dan met name op tafeltennisgebied. Van ballen tot tassen en van tafeltennistafels tot complete bats. Maar het blijft niet bij verkopen alleen. U kunt ook één of meerdere trainingen krijgen van de enthousiaste coach. Deze trainingen vinden plaats in Anne zijn eigen sportzaal in Groningen. U kunt zelfs clinics volgen, inclusief overnachting. Op vrijdagavond en zaterdag gaat Anne dan 7 uur lang met u aan de slag, daarbij rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Dit kan ook in groepsverband.

Wilt u hem eerst als coach aan het werk zien? Dat kan, want hij is zeer regelmatig te vinden in de sporthal van Midstars aan de Coendersweg in Middelstum. Door een training bij te wonen kunt u zich een beeld vormen van zijn manier van werken en zijn benadering van de sporters.

Anne zegt over zichzelf als trainer: “Ik denk veel over het spelletje en de benadering van mensen na. Ik kan mijn spelers de waarheid vertellen zonder ze te beledigen!” Daarbij heeft Anne een sporttas vol met prachtige verhalen, een genot om naar te mogen luisteren na een intensieve training!

Indien u contact met Anne wilt:

E-mail: anne@ttpromotions of bel 06-51345630

Babbelen met Anne Vlieg

Check ook eens de mooie website: www.ttpromotions.nl.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69