Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Eetcafé Brouwers Middelstum

Eén november 2014 werd Middelstum verrijkt met een prachtig nieuw eetcafé. Twee maanden lang waren Mark Brouwer en Esther Goedhart druk in de weer met een rigoureuze verbouwing van “De Delle”. Middelstum en omstreken werd zeer nieuwsgierig naar het moois wat zich aan de Heerestraat ging ontwikkelen. En we werden niet teleurgesteld! Vanaf het begin waren de kritieken lovend. En dat moet dit ondernemende tweetal goedgedaan hebben. Het is natuurlijk altijd maar de vraag of een nieuwe formule aanslaat.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Er is veel gebeurd. Mark heeft inmiddels zijn eigen onderneming aan huis: Mark’s Tattoos. Wat automatisch inhoudt dat Esther uitgegroeid is tot het gezicht en gastvrouw van de Brouwers. En dat gaat haar uitstekend af. Het eetcafé is in korte uitgegroeid tot een sfeervol en gezellig eetcafé en zit regelmatig stampvol.

Lekker eten, alles vers bereid. Met iedere week een nieuwe aanbieding. Eetcafé Brouwers staat voor verrassend veel en lekker eten voor verdraaid weinig geld. Naast de eetgelegenheid is er ook de nodige gezelligheid aan de bar. Een breed assortiment muziek met een heerlijk biertje van Gulpener op de tap. De laatste zaterdag van de maand is Brouwers tot 02.00 uur open. Er is dan regelmatig live muziek of op zijn tijd een DJ die ouderwetse plaatjes voor ons draait vanaf vinyl.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan snel even een kijkje op de mooie website van de Brouwers waar alle lekkernijen overzichtelijk opgesomd staan. Met elke week een nieuwe weekhap. En als extra service kunnen de gerechten ook afgehaald worden. Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat het heerlijk eten én uitbuiken is bij Eetcafé Brouwers. Nog niet geweest? Kom dan snel eens langs. Teams Brouwers staat voor u klaar. Met vriendelijkheid en gastvrijheid op de eerste plaats! Uiteraard ook voor feesten en partijen!

Heeft u vragen of wilt u reserveren: Tel. 0595-851264 of mail: em-goedhart@hotmail.com of reserveren@eetcafebrouwer.nl.

Eén jaar eefcafé Brouwers

Babbelen met Esther

Nieuwe ontwikkelingen

Afhaalpizza’s

Bezoek ook eens de moderne website, zeker de moeite waard: www.eetcafebrouwers.nl.

U kunt Brouwers ook volgen via Facebook: Facebook Brouwers.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69