Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Klussenservice Jakob de Ruiter Loppersum

Facebook en een positieve recensie van een lid van de Club van 50 brachten mij in contact met Jakob de Ruiter van het gelijknamige klussenservicebedrijf in Loppersum. Tijdens een oriënterend offertegesprek kwam ik het een en ander te weten over deze multifunctionele klusser die ook vele voetstappen in Middelstum heeft liggen. Slager Piet Zuidhof van de gelijknamige slagerij bracht hem namelijk de fijne kneepjes van het slagersvak bij waarna hij vele jaren in de (industriële) slagerij heeft doorgebracht.

Oorspronkelijk lagen zijn roots echter in het timmerwerk. Toen hij vakwerk afleverde bij zijn zoon, werd er vaker aan zijn jasje getrokken. En zo begon het balletje te rollen. In 2012 ontstond daardoor klussenservice Jakob de Ruiter. Spijt van deze stap heeft hij nooit gehad en inmiddels heeft hij een klantenbestand die zich over de hele provincie uitstrekt.

Jakob is breed georiënteerd. Daar kwam ik achter toen ik zijn website bezocht. Eigenlijk kunt u hem benaderen voor al uw klussen in en om het huis. Een greep uit zijn servicewerkzaamheden:

• Schilderwerken;

• Glasservice;

• Bevingschade;

• Timmer- en renovatiewerk;

• Leggen van vloeren;

• Timmerwerkzaamheden.

Op zijn website legt hij kort zijn drijfveren uit: “Ik merk de laatste jaren dat de mensen het veel drukker hebben gekregen en dat er minder tijd is voor het onderhoud van de woning of de tuin. Juist het onderhoud aan huis en tuin is heel belangrijk. Immers, een goed onderhouden gebouw gaat jaren lang mee en zal weinig kosten. Bovendien is een mooi onderhouden huis plezierig om in te wonen én om naar te kijken. Met Klussenservice Jakob de Ruiter kan ik iedereen van dienst zijn wat betreft onderhoud en renovatie.”

“De cliënt kan allerhande werkzaamheden aan mij uit besteden. Daarbij denk ik heel breed: van het vervangen van dakpannen tot aan het aanleggen van een stopcontact. Soms zijn het maar kleine klusjes, die moeten gebeuren; het kan een bron van ergernis zijn als dat kleine klusje blijft liggen. Des te plezieriger is het als deze kleine klusjes afgewerkt zijn, het verhoogt het woonplezier en wellicht ook de veiligheid.”

Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met Jakob opnemen. Bel 0595-571897/06-192576581 of mail klussenservicejakobderuiter@gmail.com

Babbelen met Jakob de Ruiter

Check ook eens zijn website met daarop enige voorbeeldfoto’s: www.klussenservicejakobderuiter.nl.

(U komt op de website door op www.klussenservicejakobderuiter.nl of op het logo te klikken)

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69