Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Kooijmans Installatietechniek Bedum

Facebook bracht mij in contact met Robert Jan Kooijmans van Kooijmans Installatietechniek Bedum. Daar de wereld toch bijzonder klein is, kwam ik er via dit medium achter dat oud-Middelstumer Siep Brink (bekend van zijn gastcolumns en Babbelen met Bert) een oom van Robert is.

Ook de passie voor de voetbalsport delen we. Robert Jan is shirtsponsor bij SV Bedum en heeft een reclamebord langs het hoofdveld. Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt verder uit zijn inzet tegen de slavernij. Door als eendagsslaaf mee te doen aan de actie ‘Slaaf voor één dag’ verzamelde hij het nodige geld in voor de strijd tegen de slavernij in de wereld.

Maar bovenal is Robert Jan eigenaar van Kooijmans Installatietechniek uit Bedum. Hij is in 2011 begonnen met deze zaak. Kooijmans Installatietechniek levert producten en diensten op het gebied van CV, gas, water, afvoeren en elektro. Het bedrijf werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten in de 3 Noordelijke provincies.

Daarbij draagt Kooijmans Installatietechniek zorg voor uw complete installatiewerk. Robert Jan werkt op basis van de behoeftes van de klant aan verantwoorde oplossingen, waarbij zorgvuldigheid tijdens de werkzaamheden en het opleveren van betrouwbare installaties voorop staat.

Een CV is nog steeds de meest toegepaste verwarmingstechniek in woningen en bedrijfspanden. Welke CV-installatie het beste bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. Kooijmans Installatietechniek adviseert u graag persoonlijk over de juiste installatie. Niet alleen over de toe te passen ketel maar ook over de thermostaat, radiatorkranen, leidingsystemen, installatiewerk en aanverwante zaken. Daarbij kan Robert Jan u ook alles vertellen over gas, water- en elektrische installaties.

Enige voorbeelden van projecten waarbij Kooijmans Installatietechniek Bedum betrokken geweest is, staan vermeld op hun website. Uiteraard is Robert Jan ook graag bereid om u geheel vrijblijvend van advies te voorzien of een offerte uit te brengen.

Contactgegevens: info@kooijmansinstallatietechniek.nl of bel 06-13812805

Check voor meer details de website: www.kooijmansinstallatietechniek.nlU kunt hem ook volgen via Facebook: Facebook Kooijmans Installatietechniek..

Kooijmans Kalkvrij is de nieuwste tak van de onderneming: www.kooijmanskalkvrij.nlFacebook: Facebook Kooijmans Kalkvrij..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69