Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
Koopmansverfshop

MIJN STRAATJE Bestratingen uit Westeremden

Regelmatig zie ik in Middelstum en omstreken de bedrijfsbus van MIJN STRAATJE. Nieuwsgierig geworden naar de man achter deze onderneming nam ik even een kijkje op zijn website. En dat was een aangename verrassing. Een zeer actuele site met prachtige foto’s van het werk van Jasper Boelema, de man achter MIJN STRAATJE. De website is zeker een bezoekje waard. En enige aangelegde terrassen heb ik hier in Middelstum van dichtbij mogen bewonderen!

Jasper woont tegenwoordig in Westeremden (Huizingerweg 3) en heeft MIJN STRAATJE in 2008 opgericht. Het is een allround bestratingbedrijf en voornamelijk actief in de particuliere sector. Maar ook voor de inrichting van bedrijfsterreinen en bedrijfstuinen kunt u prima bij hem terecht. Daar er sprake is van een eenmanszaak bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Jasper levert allerlei soorten bestratingmaterialen inclusief vrijblijvend advies over wat voor soort steensoorten u het beste kunt toepassen.

MIJN STRAATJE hanteert een tamelijk uniek offreersysteem waarbij u een offerte ontvangt met een maximum prijs. Is het werk sneller klaar dan de vooraf geoffreerde arbeidsuren dan worden de werkelijk gemaakte arbeidsuren gefactureerd. Zijn er meer arbeidsuren gemaakt dan geoffreerd dan blijft de maximumprijs gehandhaafd. Zo betaalt u nooit teveel en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit is zo maar één van de vele servicevoordelen van MIJN STRAATJE. Uiteraard worden voor elke klus de juiste bijpassende machines en gereedschappen gebruikt.

Kwaliteit in (sier)bestrating, dat is “MIJN STRAATJE!”

Vraag naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven!

E-mail: info@mijnstraatje.com of bel 06-41324709.

Babbelen met Jasper

Check voor meer details de website:  www.mijnstraatje.com.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL 108306987B01