Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Vita Nova

In mijn wilde jaren liep ik de deuren  plat bij Mark Willem Evenhuis en Evelien Aikema van zalencentrum Vita Nova. Het was en is er altijd gezellig toeven. En deze jonge ondernemers timmeren stevig aan de weg. Wanneer je er een tijdje niet geweest bent weet je vaak niet wat je ziet. Zo is de bovenzaal helemaal opgeknapt, is er beneden  een nieuwe vloer in het cafégedeelte geplaatst, is buitenom het nodige gebeurd aan de bestrating, zijn de oude sierletters op de gevel hergeplaatst enz. enz.. Of het nu gaat om een vergadering, een cursus of seminar, een uitje, presentatie of bedrijfsborrel, zalencentrum Vita Nova is altijd de geschikte locatie!

En achter het gebouw is vorig jaar zelfs een trouwkapel geplaatst zodat een bruiloft nu ook in een hele sfeervolle omgeving zowel binnen als buiten gevierd kan worden. Mark Willem en Evelien zijn dus constant fanatiek bezig om het Middelstum en omstreken naar de zin te maken. Sinds kort is er een ski-hut geopend waar jongeren uit de wijde omgeving massaal op af komen. Een schot in de roos derhalve. U kunt dus gerust een keer langskomen in zalencentrum Vita Nova. Ook voor een lekkere schotel of snack, er is voor elk wat wils. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen.

Vita Nova

Mark Willem Evenhuis

Check voor meer details de website www.vitanovamiddelstum.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69