Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Twinset Fashion

Renate is al vele jaren een bekend gezicht in het koopcentrum van Middelstum. Ik ken Renate al jaren want nog niet zo heel lang geleden was ze altijd een bruisende verschijning achter de bar van de Voetbal Vereniging Middelstum. Ook is ze nog steeds een fanatiek volleybalster.

In hun winkel Twinset Fashion verkoopt Renate voornamelijk dames- en herenkleding in alle soorten, maten en prijsklassen. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor handtassen, horloges, sieraden, kettingen, shawls en laarzen. Een zeer gevarieerd en breed aanbod dus! Als extra stukje service kunt u ook bij haar terecht voor het vermaken en verstellen van uw kleding.

De afgelopen jaren heeft ze een leuke en enthousiaste klantenkring opgebouwd. En deze klanten komen ook zeer regelmatig weer terug. En dat zegt genoeg over de service en kwaliteit. Ook klanten die op zoek zijn naar een bepaald kledingstuk of accessoire kunnen bij Twinset Fashion terecht. Renate bezoekt met enige regelmaat het WFC (confectiecentrum) in Amsterdam waar zij kleding inkoopt. Ook heeft ze in elke prijsklasse een cadeaubon. Een ideaal presentje om weg te geven wanneer u even niet weet wat u als cadeau aan iemand moet geven!

Twinset gezelligste winkel van Groningen

Check voor meer bijzonderheden en de laatste aanbiedingen  www.twinset-fashion.nl.

(U komt op de website door op www.twinset-fashion.nl of op het logo te klikken)

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69