Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Bauke Woudstra Schilderwerken

Bauke ken ik al enige jaren als mijn eerste aangrenzende buurman uit de Meidoornlaan. Enige jaren geleden heeft hij tot volle tevredenheid mijn puntgevel in de lak gezet. Hij zou ook als zanger uitstekend uit de voeten kunnen want hij zingt uitbundig mee met de hits op de radio. Ook wat de gezelligheid betreft kun je hem er goed bij hebben dus.

Naast zijn schilderwerkzaamheden is Bauke ook actief met het afwerken van wanden (sauzen, behangen of het aanbrengen van structuur op de wanden), glaszetten en overige werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld kleine timmerwerkzaamheden, reparatie van houtrot e.d. en het afwassen van uw woning.

Momenteel heeft Bauke Woudstra het heel druk met het behandelen van de schadeclaims afkomstig van de gevolgen van de aardgaswinning door de NAM. Dus denk direct aan Bauke Woudstra Schilderwerken wanneer u een schadeclaim gehonoreerd heeft zien worden!

Check voor meer bijzonderheden www.baukewoudstra.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69