bertkoster5 Dat was best een koud weekendje.... Bert Koster || Live your Dream - Kennis gemaakt met de Russische beer…. https://t.co/pgwuvDMO8S
bertkoster5 RT @Dekleinemunt: 'Wil jullie bedanken voor de fantastische avond die wij met onze gasten bij jullie mochten hebben. 25 mensen aan de tafel…
bertkoster5 RT @Zonnebloem1971: Zwerfvuil... ook in Loppersum. Zeker na sunsation is er altijd veel werk te doen voor ons zwerfinators. En daar zijn er…
bertkoster5 Elga, van harte gefeliciteerd! Bert Koster || Live your Dream - Elga Wierenga, Ruggengraat als een nat vloeitje! https://t.co/5l9AewVpMH
bertkoster5 RT @Fokko_sport: Goeie gast man die Jeroen! https://t.co/GdblgUdCcq

Marieke Scheffers, arbeids- en organisatiepsycholoog bij HR Coaching

Toen notaris Huitsing mij rondleidde door het gebouw waar zijn praktijk gevestigd is, kwam ik er tot mijn verrassing achter dat het pand nog een ondernemer huisvest. Het gaat hier om de praktijk van Marieke Scheffers van HR Coaching uit Middelstum. Helemaal toevallig is dit niet want Bram en Marieke zijn met elkaar getrouwd. Een echt ondernemersechtpaar dus aan de Heerestraat in Middelstum.

HR Coaching geeft advies en coaching aan professionals en jong talent in Noord Nederland. Marieke helpt als ervaren coach en adviseur keuzes te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze kan ingezet worden bij bedrijven om grotere groepen mensen te adviseren maar ook voor individuele gesprekken met mensen die een loopbaanswitch overwegen of vastlopen in hun studie. Ze omschrijft het zelf zo mooi beeldend op haar website: “Het leven is als een ontdekkingstocht; een treinrit langs onbekende stations. Ieder maakt een unieke reis, volgt zijn/haar spoor en kiest welke wissel genomen wordt. De bouwstenen van HR Coaching helpen je op sommige etappes van je levensavontuur.”

Zelf zegt Marieke hierover: “Soms moeten vaste patronen in het leven doorbroken worden om een ander, blijer mens te worden. Het mooiste compliment dat ik van een vertegenwoordiger van een bedrijf kan krijgen wanneer ze iemand sturen die tegen een burn-out aanhangt is dat ze een heel ander persoon terugkrijgen die relaxter in het leven staat. Wat dat betreft kan mijn advies dus niet alleen mensen helpen maar ook kostenbesparend werken ter voorkoming van langdurige ziektegevallen.”

Vaardiger worden in overlegsituaties? Krachtiger worden als manager? Toe aan een andere stap in je loopbaan? Behoefte aan verdieping en/of bezinning? Werk-privé balans zoek? Hoofd vol? Voor deze en zo veel andere gerelateerde zaken kunt u uitstekend terecht bij HR Coaching in Middelstum. De klanten van HRC zeggen niet voor niets: “Als ik HRC inschakel heb ik er vertrouwen in dat het goed komt!”

Marieke is er niet alleen voor gesettelde mensen en bedrijven maar ook voor jonge mensen. “Gerichte aanpak voor talentontwikkeling en motivatie van kinderen en jongeren is essentieel.” In vele vakgebieden erkend en actief dus, dat is HR Coaching van Marieke Scheffers!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0595-557396.

Babbelen met Marieke Scheffers

Check voor meer details de mooie website www.mariekescheffers.nl.

(U komt op de website door op www.mariekescheffers.nl of op het logo te klikken)

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design