bertkoster5 'Als klanten er voor open staan, mogen we ze graag op andere ideeën brengen.' Bert Koster || Live your Dream - Cees… https://t.co/vSBErvxovP
bertkoster5 Gerhard, van harte gefeliciteerd met dubbel 5! Bert Koster || Live your Dream - Gerhard Mus, (Af)scheiding! https://t.co/0PygkfXtxb
bertkoster5 Op bed lagen twee Haagse meiden in bikini. Zo strak als wat en bloedjemooi, alletwee, heus waar. Bert Koster || Liv… https://t.co/IY7VwEEozI
bertkoster5 Morgen wederom een ondernemende Babbelen met Bert, dit keer vanuit Winsum...... Bert Koster || Live your Dream -… https://t.co/QtTyYVNg0m
bertkoster5 Chantal, kassa 3 Roda JC! Bert Koster || Live your Dream - Terug naar Valkenburg https://t.co/yF5r7CK9O9

Ploeg Interieur Winsum

Na een kleine vijf jaar bert-koster.nl is de introductie van Ploeg Interieur een prachtig moment. Ploeg is namelijk de eerste adverteerder uit Winsum die zich aandient, hartelijk dank hiervoor! Ploeg Interieur is het bedrijf van Bedumer Cees Ploeg. Ik kwam Cees en zijn bedrijf op het spoor dankzij de vluggertjesrubriek. Die rubriek bracht mij ook in contact met zijn vrouw Heidi, die over het adverterenverhaal gaat. En na een verkwikkende vakantie in de Spaanse zon was de kogel gelukkig snel door de kerk waardoor dit Winsumer bedrijf, gelegen aan Het Aanleg 6a, toetreedt tot de adverteerders.

‘Welkom in de wereld van de creativiteit!’, zo staat op de homepage te lezen. Want Ploeg Interieur is van alle markten thuis. Hieronder een greep uit de uitgebreide collectie:

Gordijnen, inbetweens en vitrages

De collectie is met zorg samengesteld op basis van populaire, commerciële en exclusieve kwaliteiten. Hierdoor is een eigentijds assortiment samengesteld waarmee u als consument een ruime keuze heeft!

Tapijt collectie

Een eigentijdse en stijlvolle vloer die bij u past, vindt Ploeg Interieur heel belangrijk bij het samenstellen van hun collecties. ‘We kijken en luisteren eerst naar de consument en professionele gebruiker. Daarom vindt u in onze collecties meerdere kwaliteiten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen!’

Karpetten collectie

In de collectie van Ploeg Interieur vindt u een groot aantal verschillende structuren die in veel kleuren en in ieder gewenste maat geproduceerd kan worden. Vindt u één structuur in één kleur niet speciaal genoeg? Zij bieden u ook vloerkleden met een strepenpatroon en met verschillende structuren en dessins aan.

Harde vloeren

Maar niet alleen voor de ‘zachte vloeren’ kunt u in Winsum terecht. Uiteraard bent u ook voor laminaat, PVC vloeren en marmoleum aan Het Aanleg op het juiste adres!

Raamdecoratie

Maar ook voor plissé en duettes, rolgordijnen in verschillende materialen, jaloezieën in verschillende stijlen en kleuren, vouwgordijnen en lamellen en hordeuren/inzethorren kunt u prima bij ze terecht. Met de horren van Ploeg Interieur houdt u de insecten buiten uw huis!                    

Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te nemen naar de uitgebreide mogelijkheden in de winkel zelf en ook op de website staan de nodige ‘actiefoto’s’. Kom gerust eens langs (surfen)! 

Ploeg Interieur is te bereiken via 0595-438845 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Check voor meer informatie de mooie website www.ploeginterieur.nl!

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design