bertkoster5 'Als klanten er voor open staan, mogen we ze graag op andere ideeën brengen.' Bert Koster || Live your Dream - Cees… https://t.co/vSBErvxovP
bertkoster5 Gerhard, van harte gefeliciteerd met dubbel 5! Bert Koster || Live your Dream - Gerhard Mus, (Af)scheiding! https://t.co/0PygkfXtxb
bertkoster5 Op bed lagen twee Haagse meiden in bikini. Zo strak als wat en bloedjemooi, alletwee, heus waar. Bert Koster || Liv… https://t.co/IY7VwEEozI
bertkoster5 Morgen wederom een ondernemende Babbelen met Bert, dit keer vanuit Winsum...... Bert Koster || Live your Dream -… https://t.co/QtTyYVNg0m
bertkoster5 Chantal, kassa 3 Roda JC! Bert Koster || Live your Dream - Terug naar Valkenburg https://t.co/yF5r7CK9O9

Gonnie Smit Hypotheekadvies Bedum

De vluggertjesrubriek bracht mij voor het eerst in contact met de uit Bedum afkomstige Gonnie Smit. Met haar antwoorden creëerde ze een groot bereik plus de nodige positieve reacties. Toen werkte ze nog als Financieel Adviseur bij de Rabobank in de stad Groningen. Tijdens het Bedrijvenvoetbal in Bedum hadden we nog even kort contact. Het edele voetbalspelletje is dus een gezamenlijke passie. Inmiddels is Gonnie voor zichzelf begonnen en treedt ze als kersvers onderneemster toe als adverteerder op mijn website.

Na bijna vijftien jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt begon het toch te kriebelen. Onlangs nam ze het weloverwogen besluit om haar baan op te zeggen en voor zichzelf te beginnen. Hierdoor kan ze nog beter een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies uitbrengen en gericht werken aan een langdurige relatie met haar klantenkring. Met als kernpunten haar laagdrempeligheid en een persoonlijk en deskundig advies in begrijpelijke taal. Met meer dan tien jaar werkervaring in de stad Groningen en de omliggende dorpen mag ze zich met recht een ervaren financieel adviseur noemen. Haar kantoor aan huis biedt de vereiste kwaliteit en ze voldoet aan de zwaarste eisen die de beroepsgroep aan de activiteiten stelt.

Voor een deskundig hypotheekadvies kunt u dus prima bij haar terecht. Niet alleen starters die net beginnen op de huizenmarkt maar ook huiseigenaren die toe zijn aan een volgende stap kan ze van advies voorzien. Wilt u een hypotheekcheck of denkt u er over na om uw hypotheek te verhogen of over te sluiten, klop dan gerust eerst even bij Gonnie aan voor het beste advies. Want net als uw huis heeft ook uw hypotheek onderhoud nodig om passend te blijven. Een persoonlijk gesprek bij u thuis behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ook op het gebied van schade-, overlijdensrisico- en woonlastenverzekering kunt u prima bij haar terecht. Financiële onduidelijkheid en onzekerheid is voor de meeste mensen erg vervelend. Voordat u een verzekering afsluit is het goed om hierover geadviseerd te worden.

Naast Bedum en Groningen richt Gonnie zich met haar onderneming vooral op potentiële klanten in de regio. Bijvoorbeeld klanten uit Middelstum, Ten Boer, Loppersum, Uithuizen en Uithuizermeeden zijn van harte welkom, maar uiteraard ook uit omringende plaatsen. Neem gerust eens contact op met haar. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kan ook bij u thuis plaatsvinden.  

Gonnie’s contactgegevens zijn: 06-48928747 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Babbelen met Gonnie

De nieuwe website is zeker een bezoekje waard: www.gonniesmithypotheekadvies.nl.

Ze is ook te volgen via Facebook: (Facebook Gonnie Smit Hypotheekadvies). 

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design