bertkoster5 Dat was best een koud weekendje.... Bert Koster || Live your Dream - Kennis gemaakt met de Russische beer…. https://t.co/pgwuvDMO8S
bertkoster5 RT @Dekleinemunt: 'Wil jullie bedanken voor de fantastische avond die wij met onze gasten bij jullie mochten hebben. 25 mensen aan de tafel…
bertkoster5 RT @Zonnebloem1971: Zwerfvuil... ook in Loppersum. Zeker na sunsation is er altijd veel werk te doen voor ons zwerfinators. En daar zijn er…
bertkoster5 Elga, van harte gefeliciteerd! Bert Koster || Live your Dream - Elga Wierenga, Ruggengraat als een nat vloeitje! https://t.co/5l9AewVpMH
bertkoster5 RT @Fokko_sport: Goeie gast man die Jeroen! https://t.co/GdblgUdCcq

Bouw Management Adviesbureau Tonnis van der Wijk Bedum

Als je in de rubriekvluggertjes op de volgende manier als vluggertjesgast geïntroduceerd wordt dan heb je vast een prachtige dag: “Tonnis werd eigenlijk min of meer gedwongen om als zelfstandige aan de slag te gaan. In korte tijd is hij een zeer succesvol ondernemer geworden en blijkt dat dit hem op het lijf geschreven is.” Prachtige woorden dus en voor mij een prachtig moment om hem als nieuwe siteadverteerder aan u voor te stellen!

Tonnis is namelijk als eigenaar van BMAT en bouwkundig inspecteur voor de volgende disciplines te benaderen:

Bouwkundige keuringen, opnames en advies.

Het bouwkundig opnemen en in kaart brengen van een bestaand pand is vaak de eerste stap van het bouwproces. Daarbij adviseert hij u bij uw plannen voor een eventuele aan- of verbouw. Het verzorgen van bouwtechnische keuringen t.b.v. aankopen van een woning behoort tot het pakket van BMAT. Er is al een bouwkundige keuring, inclusief NHG rapport vanaf €260,- inclusief BTW.

Contra-expertise aardbevingsschade

Als u in of aan uw woning schade ontdekt die mogelijk verband heeft met aardbevingen dan kunt u hiervan een melding doen bij het Centrum Veilig Wonen. Mocht u vervolgens van het CVW een expertise rapport ontvangen waaruit blijkt dat de schade die u heeft gemeld niet (geheel) wordt erkend als bevingsschade, dan kunt u contra-expertise aanvragen. Deze contra-expertise kunt u dan laten uitvoeren door BMAT. Tonnis heeft ruime ervaring op dit gebied en zal in de meeste gevallen zorgen dat schade wordt erkend en dat het schadebedrag wordt verhoogd. Contra-expertise is voor u geheel gratis; de kosten worden geheel vergoed door de NAM.

Project(bege)leiding

Op de zakelijke markt heeft BMAT qua projectleiding voornamelijk ervaring in het verbouw en onderhoudsegment. Ook de aan- & verbouw en kleinschalige nieuwbouw behoren tot hun werkterrein. Voor particulieren biedt BMAT het totaalpakket aan begeleiding; vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering en nazorg.  Daar tussenin zijn er zaken als tekenwerk, vergunningaanvraag, prijsraming, aannemerselectie, en uitvoering. Hierbij hoort natuurlijk ook advisering op het gebied van energiebesparende maatregelen.

Vergunningsaanvraag en tekenwerk

Het aanvragen van een vergunning voor aan- en verbouw is in sommige gevallen niet meer nodig. In veel andere gevallen echter nog wel. Het aanvragen van vergunningen in combinatie met bijbehorend tekenwerk wordt verzorgd door BMAT.

Voor zowel de particuliere en zakelijke markt.

Particulieren kunnen BMAT dus inschakelen voor begeleiding van nieuw- en verbouwwerkzaamheden. Bouw(gerelateerde) bedrijven kunnen BMAT inschakelen voor het (tijdelijk) invullen van diverse kaderfuncties. BMAT heeft ruime ervaring met calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en projectleiding.

Tonnis is breed inzetbaar dus met bouwkundige (aankoop)keuringen van bestaande woningen en contra-expertises tbv schademeldingen CVW als bijzondere aandachtspunten.

Tonnis is te bereiken via 06-51143924 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Babbelen met Tonnis

Check voor meer informatie de mooie website www.bmat.nl.

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design