bertkoster5 Dat was best een koud weekendje.... Bert Koster || Live your Dream - Kennis gemaakt met de Russische beer…. https://t.co/pgwuvDMO8S
bertkoster5 RT @Dekleinemunt: 'Wil jullie bedanken voor de fantastische avond die wij met onze gasten bij jullie mochten hebben. 25 mensen aan de tafel…
bertkoster5 RT @Zonnebloem1971: Zwerfvuil... ook in Loppersum. Zeker na sunsation is er altijd veel werk te doen voor ons zwerfinators. En daar zijn er…
bertkoster5 Elga, van harte gefeliciteerd! Bert Koster || Live your Dream - Elga Wierenga, Ruggengraat als een nat vloeitje! https://t.co/5l9AewVpMH
bertkoster5 RT @Fokko_sport: Goeie gast man die Jeroen! https://t.co/GdblgUdCcq

Slagter Wonen Ten Boer

De voetballerij en de website brachten mij in contact met Merijn Slagter. Inmiddels een bekend en erkend gastcolumnist en journalist en de man die de rubriek ’25 vluggertjes’ naar Ten Boer bracht. En daarmee wellicht ook Slagter Wonen, inderdaad het bedrijf van zijn ouders, als eerste adverteerder uit Ten Boer op de website. Een bijzonder bedrijf inderdaad, al sinds 1932 actief in de regio.

Want toen maakten mijnheer en mevrouw Slagter samen een droom waar. Ze begonnen met een meubelmakerij. In de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw zijn er veel winkelinterieurs gemaakt, die werden in heel Nederland geplaatst. Drie generaties later, werken de stoffeerders en interieuradviseurs er nog steeds met net zoveel liefde voor het vak. Alleen is de showroom (in 1971 gezet door de ouders van de familie Slagter) inmiddels uitgebreid naar meer dan 1000 m2!

En in die showroom heeft Slagter Wonen een zeer uitgebreide collectie relax- en sta-op fauteuils, slaapcomfort (onder andere Tempur) en woningtextiel. Niet alleen vind je hier je nieuwe interieur, je krijgt ook nog eens creatieve en persoonlijke interieuradviezen. De Tempurmatrassen mogen zelfs thuis uitgeprobeerd worden, hetzelfde geldt voor de hoofdkussens!

Kiezen doe je zelf maar de medewerkers van Slagter Wonen helpen je graag aan een waar thuisgevoel! Met beeldbepalende basiselementen en fantasie bereik je meer dan je misschien voor kunt stellen. Maatwerk of standaard, alles is bij hen mogelijk. Koele, warme of naturelkleuren, in de showroom van Slagter Wonen vind je de juiste kleur en stijl!

Wooninrichting waar je lekker in thuiskomt

Vol energie opstaan uit een hemels bed. Dansen op een glanzende vloer in de woonkamer zonder dat de buren bij je naar binnen kijken. Slagter Wonen heeft alles in huis om je thuis te laten voelen. Dus voor maximaal slaapcomfort, gordijnen, harde en zachte vloeren (indien gewenst komen ze de vloeren ook graag bij u leggen) en zonwering kunt u uitstekend in Ten Boer terecht!

Je huis opnieuw inrichten is een beleving. Je wilt wonen op jouw manier en je interieur uitzoeken zoals alleen jij dat kan. Met alle tijd, tips en inspiratie die je daarvoor nodig hebt. Vakmanschap en kwaliteit, gekoppeld aan een betaalbare prijs. Dat is sinds 1932 Slagter Wonen Ten Boer!

Op de koffie komen bij Slagter Wonen? Dan kan op Stadsweg 63 in Ten Boer.

Babbelen met de familie Slagter

Contactgegevens: Tel. 050-3021383 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk ook gerust eens hun mooie website: www.slagterwonen.nl.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design