bertkoster5 'Als klanten er voor open staan, mogen we ze graag op andere ideeën brengen.' Bert Koster || Live your Dream - Cees… https://t.co/vSBErvxovP
bertkoster5 Gerhard, van harte gefeliciteerd met dubbel 5! Bert Koster || Live your Dream - Gerhard Mus, (Af)scheiding! https://t.co/0PygkfXtxb
bertkoster5 Op bed lagen twee Haagse meiden in bikini. Zo strak als wat en bloedjemooi, alletwee, heus waar. Bert Koster || Liv… https://t.co/IY7VwEEozI
bertkoster5 Morgen wederom een ondernemende Babbelen met Bert, dit keer vanuit Winsum...... Bert Koster || Live your Dream -… https://t.co/QtTyYVNg0m
bertkoster5 Chantal, kassa 3 Roda JC! Bert Koster || Live your Dream - Terug naar Valkenburg https://t.co/yF5r7CK9O9

Kluswijs Hamminga Bouwmarkt Uithuizen

Ik ben eigenlijk stiekem best wel een beetje blij en trots dat ik Kluswijs Hamminga Bouwmarkt als adverteerder binnengesleept heb. Eén van de eerste Babbelen met Bert interviews was met mijn overbuurvrouw die bij dit bedrijf werkt. Het was in de tijd dat het bedrijfspand van Hamminga tot de grond toe afgebrand was. Dit is inmiddels al weer 3 jaren geleden. Wat moet dat een ongelooflijk spannende en onzekere tijd geweest zijn!

Dit had natuurlijk een reden kunnen zijn om het bijltje er bij neer te gooien. Gelukkig is dit niet gebeurd. Integendeel, er zijn wonderbaarlijke krachten naar boven gekomen. En dat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw bedrijfspand van maar liefst ruim 4.000 m2. En daar zal Derk Jan Bakker, eigenaar van Kluswijs Hamminga, af en toe terecht best wel eens een beetje trots op zijn.

En nu moet ik in het kort uitleggen waar Kluswijs Hamminga Bouwmarkt voor staat. Een bijna onmogelijke zaak. Gelukkig staat op hun website een beschrijving van het assortiment, onderverdeeld in een zestal werelden:

Dieren: Wereld van verzorging met een breed scala aan diervoeding;

Interieur: Wereld van ideeën op het gebied van allerlei interieur;

Bouw: Wereld van constructie met zeer veel houtmaterialen;

Kleding en schoenen: Wereld van klusmode op kledinggebied;

Tuin: Wereld van buiten met een uitgebreide collectie tuingereedschappen;

Techniek: Wereld van kunde door machines en allerlei (hand)gereedschappen.

En dat is alleen nog maar de verkooptak. Want Kluswijs Hamminga biedt nog veel meer. Zo kunt u in de werkplaats terecht voor het onderhoud, een grote of kleine beurt, onderdelen of het slijpen van uw machine. Ze verrichten onderhoud en reparaties aan tuin- en parkmachines van alle bekende merken. Ook ruil is mogelijk. Daarnaast worden ook nog eens diverse elektrische machines, gereedschappen en aanhangwagens verhuurd.

Op de website staat ook nog een uitgebreid pakket aan extra servicemogelijkheden. Want Hamminga biedt natuurlijk niet alleen producten voor uw doe-het-zelf klus, ze helpen u ook graag een eind op weg. Hiervoor hebben ze een uitgebreid dienstenpakket. En zo zou ik nog wel een tijdje door kunnen gaan want over de webshop hebben we het nog niet eens gehad.

Maar dat zou veel te ver gaan. Mocht u dit bedrijf nog niet kennen dan is het de hoogste tijd om eens een bezoekje te brengen aan Kluswijs Hamminga. Of om even de website te checken waar de ongekende mogelijkheden op beschreven staan. Daar vindt u ook de diverse telefoonnummers en e-mailadressen.

Om een lang verhaal kort te houden, check de mooie website: www.hamminga.nl.

(U komt op de website door op www.hamminga.nl of op het logo te klikken)

 

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design