bertkoster5 Dat was best een koud weekendje.... Bert Koster || Live your Dream - Kennis gemaakt met de Russische beer…. https://t.co/pgwuvDMO8S
bertkoster5 RT @Dekleinemunt: 'Wil jullie bedanken voor de fantastische avond die wij met onze gasten bij jullie mochten hebben. 25 mensen aan de tafel…
bertkoster5 RT @Zonnebloem1971: Zwerfvuil... ook in Loppersum. Zeker na sunsation is er altijd veel werk te doen voor ons zwerfinators. En daar zijn er…
bertkoster5 Elga, van harte gefeliciteerd! Bert Koster || Live your Dream - Elga Wierenga, Ruggengraat als een nat vloeitje! https://t.co/5l9AewVpMH
bertkoster5 RT @Fokko_sport: Goeie gast man die Jeroen! https://t.co/GdblgUdCcq

Chris Slager Makelaardij Bedum

Chris Slager ken ik al jaren vanuit de voetballerij en van de Winterloop Bedum waar hij in de organisatie zit. In een ver verleden vochten wij menig derby uit in Middelstum of Bedum. Het was en is altijd lastig winnen van het vroegere CVVB, tegenwoordig SV Bedum. Inmiddels zit het shirtje wederzijds elk jaar een beetje strakker om het buikje maar daar wordt het voetbalplezier niet minder om.

In 2014 startte Chris Slager zijn eigen onderneming: Chris Slager Makelaardij. Daardoor kregen we ook zakelijk gezien contact. Ik mocht hem namelijk ondersteunen met zijn websiteteksten. Vorig jaar merkte hij op: “Zodra ik het eerste huis in Middelstum verkocht heb, ga ik bij je adverteren!” Hij heeft woord gehouden. En ik verwacht dat er nog vele door hem verkochte huizen hier in de omgeving bijkomen want ik zie zijn ‘Te Koop-bord’ regelmatig bij huizen staan. Opvallend vaak met het woord verkocht er op.

Chris is zowel sterk verbonden met de stad Groningen als met de regio. Chris Slager Makelaardij is een flexibel kantoor met korte lijnen en een klantgerichte werkwijze waarbij u zich prettig zult voelen. Een nuchtere no-nonsense mentaliteit, deskundig, een helder en eerlijk advies maar bovenal prettig, persoonlijk contact!

Of, zoals hij het zelf zo mooi heeft verwoord op zijn website: “De afgelopen vijftien jaar heb ik bij enkele gerenommeerde kantoren in de regio Groningen-Bedum-Hoogezand ruime ervaring opgedaan in de makelaardij. In deze jaren is de liefde gegroeid. Niet alleen voor het prachtige makelaarsvak, maar zeker ook voor de stad Groningen, het Groninger Hoogeland en zijn mensen!”

Eén van de belangrijkste redenen om voor zichzelf te beginnen is zijn heilig geloof in de (veer)kracht van deze regio. De crisis loopt ten einde, de huizenmarkt trekt langzaam aan en het vertrouwen van de mensen in de economie neemt toe. U kunt Chris dan ook uitstekend inschakelen bij de aan- en verkoop van uw woning, het opstellen van een taxatierapport of het indienen van een WOZ-bezwaar.

Wilt u meer info hebben? Bel 050-8200935 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Babbelen met Chris Slager

Open dag

Check voor het actuele woningaanbod en een overzicht van de door hem verkochte woningen de website: www.chrisslagermakelaardij.nl.

 

(U komt op de website door op www.chrisslagermakelaardij.nl of op het logo te klikken)

 

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design