bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Kolibrie ICT Schildwolde, Heino Wendelaar

Terug van weggeweest als adverteerder, Heino Wendelaar van Kolibrie ICT! Nog niet zo lang geleden woonde hij hemelsbreed honderd meter bij mij vandaan, tegenwoordig opereert hij vanuit Schildwolde. Een andere woonplaats dus maar zijn kwaliteiten en diensten zijn uiteraard hetzelfde gebleven. En inmiddels weet ik gelukkig precies wat Kolibrie ICT inhoudt.

Kolibrie ICT is ontstaan in 2004 toen Heino al meer dan 10 jaar automatiseringservaring op zak had. Als eenpitter bestiert hij zijn onderneming maar opereert hierbij zeker niet alleen. Want er wordt op diverse terreinen samengewerkt met andere automatiseringsbedrijven. Hiermee vullen de bedrijven elkaar aan in ieders specifieke vakgebied.

Kolibrie ICT verzorgt de installatie, service, onderhoud en beheer van computers en software. Heino biedt ICT (systeembeheer) support aan MKB-bedrijven met of zonder systeembeheerder. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het installeren en periodiek checken/testen van back-ups (wat een flink onderschatte vereiste is voor een goede bedrijfsvoering!), het instellen van e-mail en beheer van systemen. Dit beheer kan zowel bij uw bedrijf zelf zijn, maar ook op afstand via een beveiligde remote verbinding.

Kolibrie ICT richt zich met name op de professionele Apple-, PC- en overige apparatuur, gerelateerd aan een netwerk infrastructuur. Support in de breedste zin van het woord is wat Heino u kan bieden. Apple-, Microsoft, Google- en Linux-omgevingen passen daar allemaal in. Hij nodigt u graag uit om contact op te nemen als u vragen heeft over Mac integratie in PC-omgevingen, hulp nodig hebt bij storingen met uw Mac of PC, een demonstratie wilt m.b.t. soft- en hardware of als u uw netwerk omgeving wilt verbeteren/vernieuwen.

De naam van Kolibrie ICT was tot 1 oktober 2015 Mac Server Solutions. 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Heino op. Tel. 0595-552818/06-22257840 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Babbelen met Heino Wendelaar

Voor nog meer specifieke, technische informatie is een bezoekje aan zijn website zeker de moeite waard: www.kolibrie-ict.nl.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design