bertkoster5 'Als klanten er voor open staan, mogen we ze graag op andere ideeën brengen.' Bert Koster || Live your Dream - Cees… https://t.co/vSBErvxovP
bertkoster5 Gerhard, van harte gefeliciteerd met dubbel 5! Bert Koster || Live your Dream - Gerhard Mus, (Af)scheiding! https://t.co/0PygkfXtxb
bertkoster5 Op bed lagen twee Haagse meiden in bikini. Zo strak als wat en bloedjemooi, alletwee, heus waar. Bert Koster || Liv… https://t.co/IY7VwEEozI
bertkoster5 Morgen wederom een ondernemende Babbelen met Bert, dit keer vanuit Winsum...... Bert Koster || Live your Dream -… https://t.co/QtTyYVNg0m
bertkoster5 Chantal, kassa 3 Roda JC! Bert Koster || Live your Dream - Terug naar Valkenburg https://t.co/yF5r7CK9O9

Rolf Smid Belastingadvies Bedum

Ooit leerde ik Rolf Smid kennen tijdens een ledenvergadering van het CDA, afdeling Loppersum. Hij kwam samen met mijn neef Paul langs om de sfeer te proeven. Het tekent het ambitieniveau van deze man die zich later op de Hanzehogeschool en de Rijks Universiteit Groningen verder bekwaamde in de cijfers en inmiddels als meester door het leven gaat. Fiscaal meester wel te verstaan wat eind vorig jaar leidde tot Rolf Smid Belastingadvies Bedum van waaruit hij als belastingadviseur/fiscaal jurist opereert!

Rolf kende een vliegende start en werkt momenteel op interim basis voor enige kantoren. Daardoor is zijn bedrijf en website volop in ontwikkeling en richt hij zich vooral op een wat kleinere en specifiekere doelgroep, met name op de (zeer) vermogende particulieren en/of (oud-)ondernemers. Hij zit dus niet in het vaarwater van bestaande accountantskantoren maar kan eventueel prima als aanvullende dienst aangiften verzorgen.

Belastingadvies

Op zijn website valt te lezen waar Rolf benaderd voor kan worden:

‘Als allround belastingadviseur begeleid ik DGA’s, ondernemers, (vermogende) particulieren en bedrijven bij uiteenlopende fiscale vraagstukken op onder andere de volgende gebieden:

-          Fiscale (vermogens)planning;

-          Estate planning, waaronder begeleiding bij testamenten en schenkingsplannen;

-          Optimaliseren belastingdruk;

-          Optimaliseren structuur in het kader van bedrijfsopvolging, verkoop- of staking onderneming;

-          (Afschaffing) pensioen eigen beheer;

-          Bijstand bij geschillen met de Belastingdienst (bezwaar en beroep);

-          Samenwerkingsverbanden;

-          Verzekeringsplicht werknemersverzekering DGA’s;

-          Optimaliseren belastingaftrek piloten in opleiding;

-          Emigratie/immigratie

Aangiften

Daarnaast kan Rolf u aanvullend helpen met aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting.

Partners

Rolf werkt nauw samen met verschillende specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, huwelijksvermogensrecht, loonheffingen en btw. Daarnaast is er regelmatig collegiaal overleg met andere belastingadviseurs. Inmiddels neemt Rolf Smid Belastingadvies Bedum al weer bijna tien jaar werkervaring met zich mee waardoor ruime ervaring opgedaan is met verschillende fiscale vraagstukken en aangiften.

Nieuwsgierig geworden? Rolf is als volgt te bereiken: tel. 06-23379742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Babbelen met Rolf Smid

Check ook eens zijn website, www.rolfsmidbelastingadvies.nl.               

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design