bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Rijschool Menno Bol Kantens

Regelmatig zie ik de auto van rijinstructeur Menno Bol van rijschool Menno uit Kantens in de omgeving rondrijden. En zelden zie ik Menno zelf achter het stuur zitten. Hij is dan dus druk bezig met het opleiden van mensen die hun felbegeerde rijbewijs willen halen. En dat lukt want ik zie regelmatig via Facebook een foto langskomen van iemand die vol trots zijn duim omhoog steekt ten teken dat de missie geslaagd is.

Menno wil zich onderscheiden door zo flexibel mogelijk te zijn. En door lessen aan te bieden op het niveau en de snelheid die bij iemand past. Je krijgt hierbij les van iemand die de bekende ‘Groningse nuchterheid’ hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook altijd in is voor een lolletje. Waarbij veiligheid voorop staat want het verkeer is een serieuze zaak.

Rijschool Menno is opgericht in 2012. Doordat het een eenmanszaak is, gaat de begeleiding zeer persoonlijk. U heeft dus altijd dezelfde instructeur zodat hij precies weet waar nog aan gewerkt moet worden en wat u al beheerst. Zo gaat u op een vlotte en correcte manier door de lessen heen en bent u goed voorbereid voor het examen. De rijlessen worden voornamelijk in de stad Groningen gegeven. Hierdoor leert u goed om te gaan met de drukte in Nederland en bent u op vrijwel alles voorbereid.

Menno maakt voor zijn lessen gebruik van een Dacia Duster uit 2011. Uiteraard voorzien van dubbele pedalen en extra spiegels zodat de veiligheid gewaarborgd is. De Dacia heeft een hoge instap en een comfortabele zithouding wat het een uitstekende lesauto maakt. Door de flexibiliteit van Menno kunt u ook in de avond of op zaterdag les nemen. Op de website staan ook enige pakketten vermeld waarin kortingen verwerkt zijn die kunnen oplopen tot bijna €85,-!

Genoeg redenen dus om contact op te nemen met Menno Bol: tel. 06-51093947 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bezoek ook eens zijn website waar alle informatie overzichtelijk vermeld staat: www.rijschoolmenno.nl


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design