bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Dijkema Totaal-Agriservice, Gert Dijkema

Gert Dijkema van Dijkema Totaal-Agriservice is net als ik een geboren en getogen Westerwijtwerder. Tegenwoordig woont hij in Middelstum maar wel op een steenworp afstand van zijn ouderlijk huis. Een veelzijdig en druk bezet man derhalve met ruim 30 jaar ervaring! Dijkema beschikt over een mooie bedrijfsruimte aan de Boerdamsterweg in Middelstum. Daar kunt u voor allerhande werkzaamheden bij hem terecht.

Van laswerkzaamheden met metaal, aluminium, rvs (las- & constructiewerk van groot tot klein), reparaties aan tractoren en machines, verkoop en onderhoud van tuin- & parkmachines en diverse diensten in de agrarische sector. Ook verkopen, onderhouden en repareren zij Husqvarna, Stilh, Viking en Toro tuin- en parkmachines. Ook voor het slijpen van de messen kunt u prima bij Dijkema terecht!

Maar ook voor agrarische hulp, chauffeurswerk, verhuur met tractor en diverse machines. Zijn spullen in de winkel niet te koop of zijn de wensen anders dan standaard? Gezamenlijk wordt gezocht naar een oplossing. Op de website staan mooie foto’s die een goede indruk geven van de werkzaamheden.

Dijkema is dealer van diverse merken, zoals Truxor amfibie machines, Aeon quads, Benza grasmaaiers, Roelama mengmesttanken en landbouwkippers,en verkooppunt van Massey Ferguson tractoren en Fella hooibouwmachines. Ook heeft Dijkema Totaal-Agriservice de beschikking over een Massey Ferguson 7480. Een trekker met een variabele aandrijving, zeer geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals transport- en veldwerk, voor zowel veeteelt als akkerbouw en loonwerk.

Ook voor reparaties van tractoren en machines, het plaatsen van stalinrichtingen, het (passend) maken van hekwerken, diverse reparaties of gewoon een helpende hand bij alledaagse werkzaamheden kunt u prima bij hem terecht.

Dijkema Totaal-Agriservice staat garant voor een perfect resultaat, in combinatie met een goede service en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Vraag naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel: 06-53165763

Check voor meer informatie en recente foto’s van uitgevoerde projecten de website: www.totaal-agri.nl.

Gert is ook te volgen via Facebook. Op zijn pagina zijn voorbeelden van zijn werkzaamheden te zien: Facebook Gert Dijkema.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design