bertkoster5 'Als klanten er voor open staan, mogen we ze graag op andere ideeën brengen.' Bert Koster || Live your Dream - Cees… https://t.co/vSBErvxovP
bertkoster5 Gerhard, van harte gefeliciteerd met dubbel 5! Bert Koster || Live your Dream - Gerhard Mus, (Af)scheiding! https://t.co/0PygkfXtxb
bertkoster5 Op bed lagen twee Haagse meiden in bikini. Zo strak als wat en bloedjemooi, alletwee, heus waar. Bert Koster || Liv… https://t.co/IY7VwEEozI
bertkoster5 Morgen wederom een ondernemende Babbelen met Bert, dit keer vanuit Winsum...... Bert Koster || Live your Dream -… https://t.co/QtTyYVNg0m
bertkoster5 Chantal, kassa 3 Roda JC! Bert Koster || Live your Dream - Terug naar Valkenburg https://t.co/yF5r7CK9O9

Kamminga Bouw Uithuizen

Daniël Kamminga van Kamminga Bouw Uithuizen heeft mede zorg gedragen voor het prachtige bedrijfspand van steakrestaurant “De Kleine Munt” van Pieter Klaver in Termunten. Toen Daniël nieuwe websiteteksten nodig had, verwees Pieter Daniël door naar mij. Dit mooie een-drietje resulteerde uiteindelijk in de toetreding van Kamminga Bouw Uithuizen tot het adverteerderfront van de website.

Kamminga Bouw is een kleinschalig en traditioneel bouwbedrijf dat staat voor vakmanschap in de bouw. Een bedrijf met ruime ervaring op het gebied van verbouw, onderhoud en restauratie van woningen, boerderijen en bedrijfspanden.

Daniël Kamminga denkt als bouwondernemer graag met u mee over uw plannen, inclusief de uitvoering hiervan binnen het door u aangegeven budget. Hij is traditioneel in vakbekwaamheid maar heeft een moderne visie op klantvriendelijkheid en klantgericht werken. Het persoonlijk contact met de klant staat hierbij centraal!

Een sterk punt van Kamminga Bouw is dat u als klant alleen met Daniël als centraal aanspreekpunt te maken heeft. Hij is van het begin tot het eind verantwoordelijk voor het door u uit te laten voeren project. U hoeft dus nooit in discussie te gaan met onderaannemers. Een groot pluspunt voor heel veel mensen.

Van een ongebruikte ruimte een prachtige badkamer maken? Een ruimere woonkamer door een fraaie erker? U wilt nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen? Of herstel van (aardbevings)schade? Of een karakteristiek huis laten opknappen met behoud van karakter? Voor deze en nog veel meer zaken bent u bij Daniël Kamminga van Kamminga Bouw Uithuizen aan het juiste adres! Op zijn website zijn veel foto’s te vinden van recente projecten.

Daniël Kamminga ziet zichzelf als perfectionist, die oog heeft voor detail, graag meedenkend met de klant. Zijn motto is niet voor niets: “Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van!” En u kunt hiervan meegenieten….

Vraag naar de vele mogelijkheden en gunstige tarieven! E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53576255/0595-435395.

Babbelen met Daniël Kamminga

Check voor meer details de website:  www.kamminga-bouw.nl.

(U komt op de website door op www.kamminga-bouw.nl of op het logo te klikken)

Persbericht: Kamminga Bouw Uithuizen heeft felbegeerde VCA-veiligheidscertificaat binnen!

Daniël Kamminga van Kamminga Bouw Uithuizen is een tevreden mens. Allereerst is zijn opdrachtenportefeuille goed gevuld, voor een ondernemer natuurlijk heel belangrijk. Bovendien heeft hij, na een proces van bijna 2 jaar, nu ook zijn VCA-certificaat voor het uitvoeren van bouw-, bevingherstel- en renovatiewerkzaamheden binnen. Een best wel kostbaar en tijdrovend proces waarmee Daniel het in zijn spaarzame vrije tijd bijzonder druk mee gehad heeft. Ondanks de goede contacten met TÜV Nederland, het bedrijf dat het VCA-traject begeleidde, zijn er dan altijd momenten waarbij je je afvraagt waar je in vredesnaam aan begonnen bent.

Maar wanneer je na een onverwachte audit maar 2 kleine herstelpunten hebt en je uiteindelijk het felbegeerde VCA-veiligheidscertificaat overhandigd krijgt dan zijn alle gedane inspanningen snel weer vergeten. Het onderscheidend vermogen t.o.v. andere aannemers is gemaakt en ook opdrachten van het Centrum Veilig Wonen kunnen nu uitgevoerd worden. Het CVW stelt namelijk een VCA-certificaat als absolute voorwaarde voordat ze met een bedrijf in zee gaan.

Daniël Kamminga van Kamminga Bouw Uithuizen kan dus tevreden terugkijken op 2015. Niet alleen omzettechnisch gezien een goed jaar maar ook een jaar waarin het nog veiliger werken bekroond is. Aan zijn levensmotto ‘het maximale halen uit het beschikbare budget’ kan nu ook nog worden toegevoegd dat het op de veiligst mogelijke manier gebeurt. Organisatorisch heeft hij zijn zaakjes nu nog beter voor elkaar. Alle reden om binnenkort een feestje te vieren dus.

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design