bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Sijbes Ergonomie Groningen

Wanneer ik aan ergonomie en kantoorartikelen denk, denk ik direct aan Sijbes Ergonomie. En wanneer ik aan Sijbes Ergonomie denk, denk ik altijd direct aan Ralf Brouwer. Met Ralf heb ik in de loop der jaren het nodige beleefd. Op het voetbalveld, tijdens vakanties en met diverse uitstapjes door heel Nederland. Het clowneske heeft er altijd in gezeten en dat houdt hem jeugdig. Zijn lach werkt vaak aanstekelijk. Maar er is natuurlijk ook een serieuze kant. Hij weet het zakelijke gebeuren en de broodnodige ontspanning altijd goed van elkaar te scheiden en dat maakt hem ook zo prettig in de omgang.

Ralf is dus het bepalende gezicht van Sijbes Ergonomie. Veilig en gezond werken staan hoog in het vaandel. Het creëren van uitstekende ergonomische werkplekken voert de hoofdmoot. Tot de ergonomische werkplek behoren onder meer een instelbare stoel en tafel. Dit alleen is echter niet voldoende. Een ergonomische werkplek is pas optimaal wanneer deze op de juiste manier is ingesteld. Met name door de wijze waarop de werkplek is ingericht en het meubilair is ingesteld kunnen klachten worden voorkomen. Daarnaast zijn er tal van andere hulpmiddelen om het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat natuurlijk altijd via een werkplek onderzoek. Daarnaast zijn alle accessoires die het leven op kantoor vergemakkelijken en aangenamer maken via de webshop te bestellen.

U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen. Printersupplies (toners, lint, inkt en cartridges), papier (kopieerpapier, papier, notitieboekjes, blocnotes, post-it memo’s), kantoorartikelen (mappen, pennen, witborden, flip-overs, kalenders, planners, enveloppen, etiketten, koffie niet te vergeten), hardware (computers, tablets, printers, camera’s, E-readers), facilitaire producten (reiniging, medisch, veiligheidskleding), meubels, stoelen, kasten, bureaus, tafels, prullenbakken enz. enz.. Met een assortiment van meer dan 10.000 kantoorartikelen is de keuze inderdaad reuze!

Leveringen vinden plaats binnen 2 werkdagen, producten kunnen eventueel retour gestuurd worden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens bij Sijbes Ergonomie langs te komen in hun bedrijfspand aan het bedrijventerrein Euvelgunne in Groningen. Ze zijn maandag t/m donderdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur. Telefonisch is Sijbes te bereiken op telefoonnummer: 050-5494920 of via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Check ook eens de uitgebreide website waarop u nog eens rustig het uitgebreide assortiment door kunt nemen: www.sijbes.nl.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design