bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Slagerij Zuidhof Bedum/Middelstum

Misschien heeft Team Sunrise van kopvrouw Jacqueline Zuidhof nog wel meer mensen verbonden dan aanvankelijk verwacht. De gebroeders Zuidhof en www.bert-koster.nl probeerden de nodige aandacht voor dit bijzondere project te genereren. Uiteindelijk wist Team Sunrise door allerlei geweldige acties bijna €18.000,- in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Een prachtig resultaat! Slager Zuidhof was één van de eerste sitesponsoren van mijn website en maakt nu als Club van 50 lid een mooie comeback!

Slagerij Zuidhof is al ruim 100 jaar een vertrouwd adres voor vlees, worst en vleeswaren. Ook voor salades, hapjes en compleet verzorgde barbecues kunt u bij hen terecht. Tot voor zes jaar geleden waren ze alleen in Middelstum te vinden. Sinds 2009 hebben ze ook een vestiging in Bedum. Deze werd middels een geweldige reclameactie (koeien in de wei met spandoeken ‘Binnenkort te zien bij slagerij Zuidhof’) die landelijke publiciteit genereerde, geopend.

Slagerij Zuidhof is ontstaan in 1911. Albert Pieter en Wilfred Peter zijn inmiddels de 4e generatie Zuidhof die de winkel runnen. Het welzijn van de dieren staat bij hun hoog in het vaandel. Daarom werken zij met diervriendelijk gefokt vlees. De koeien en kalveren lopen het grootste gedeelte van hun leven in de weilanden rondom de boerderij. Deze koeien hebben een goed leven gehad en dat proeft u terug in de smaak van hun vlees. Ook maken de gebroeders zelf Groninger droge worst en leverworst volgens traditioneel recept.

En mocht u onbeperkt van uw eigen feestvreugde willen genieten dan kunt u ook gewoon schalen met heerlijke salades en hapjes bij hun bestellen. Al met al hebben ze een uitgebreid assortiment vleeswaren. De eigengemaakte ambachtelijke achterham is iets waar ze al jaren trots op zijn. En leuk om weg te geven aan mensen die Abraham of Sara zien is een mooie vleespop. Een leuk en origineel cadeau. Al met al genoeg redenen om u eens te laten verwennen door slagerij Zuidhof!

Gegevens Slagerij Zuidhof Middelstum: Telefoonnummer 0595-551678, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gegevens Slagerij Zuidhof Bedum: Telefoonnummer 050-3010399, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Babbelen met Albert Zuidhof

Check voor meer details de website www.slagerijzuidhof.nl.


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design