bertkoster5 Dat was best een koud weekendje.... Bert Koster || Live your Dream - Kennis gemaakt met de Russische beer…. https://t.co/pgwuvDMO8S
bertkoster5 RT @Dekleinemunt: 'Wil jullie bedanken voor de fantastische avond die wij met onze gasten bij jullie mochten hebben. 25 mensen aan de tafel…
bertkoster5 RT @Zonnebloem1971: Zwerfvuil... ook in Loppersum. Zeker na sunsation is er altijd veel werk te doen voor ons zwerfinators. En daar zijn er…
bertkoster5 Elga, van harte gefeliciteerd! Bert Koster || Live your Dream - Elga Wierenga, Ruggengraat als een nat vloeitje! https://t.co/5l9AewVpMH
bertkoster5 RT @Fokko_sport: Goeie gast man die Jeroen! https://t.co/GdblgUdCcq

Financieel Adviesbureau Snijder Bedum

Jilke Snijder ken ik uit de tijd dat hij nog in Middelstum woonde. Met een beetje fantasie zou je kunnen stellen dat we een behoorlijk aantal jaren achterburen zijn geweest. Ook hebben we gezamenlijke roots want we zijn beide geboren in Westerwijtwerd. Onlangs mocht ik voor Financieel Adviesbureau Snijder nieuwe brochureteksten schrijven.

Jilke begon in 1996 in een klein kamertje van zijn toenmalige woning in Middelstum met administratiekantoor Snijder. In 2001 is hij naar Bedum verhuisd. Hij kocht een groter huis, inclusief eigen kantoor, en voorzien van alle gemakken. Iets waar hij nu zeer content mee is. Niet alleen de huisvesting is doorgegroeid, ook zijn kennis. Financieel Advieskantoor Snijder heeft zich ontwikkeld tot een allround advieskantoor.

Die ontwikkeling heeft hij kunnen realiseren door tal van cursussen en studies te volgen. Dit leidde uiteindelijk tot een eigen keurmerk. Daarbij hanteert hij als filosofie dat je opgedane kennis niet alleen voor jezelf moet houden. Kennis moet je delen, en daarbij vergaar je zelf ook weer nieuwe kennis.

Vandaar dat hij met een aantal gelijkgezinde mensen een soort van studieclub heeft opgericht. Deze kennisbank bestaat onder andere uit een fiscalist, een advocaat, een notaris, een accountant en een financieel planner. Zij behandelen regelmatig actuele casussen met elkaar, waarbij ieder vanuit zijn vakgebied de nodige inbreng kan bieden. Enorm leerzaam en verbredend. En natuurlijk heel belangrijk voor een uitgebreid netwerk met heel veel kennis.

Vandaar dat Jilke rustig durft te stellen dat zijn adviserende kennis in de loop der jaren enorm is toegenomen. Van beginnende starters tot meer gevestigde bedrijven. Van de omzet- en inkomstenbelasting tot een uitgebreid financieel plan. Van het starten tot het staken van een onderneming. Voor elke vraag op financieel, administratief, juridisch en fiscaal gebied kunt u bij hem terecht.

Eigenlijk is geen enkele vraag of verzoek op financieel gebied dus vreemd of te moeilijk. Zijn cliënten zijn zeer tevreden en brengen door mond tot mond reclame nieuwe klanten binnen. Financieel Adviesbureau Snijder heeft zich in een tijdsbestek van ongeveer 20 jaar ontwikkeld tot een allround advies- en administratiekantoor. Een goede administratie en een gedegen advies is uw eerste winst!


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design