bertkoster5 Rustig aan Rowan vanmiddag, welkom @FCLEOLeens! Bert Koster || Live your Dream - Rowan Rozema, doelpuntenmachine ui… https://t.co/NOLsVRSnWT
bertkoster5 Wilt u verder nog iets kwijt? 'Ik vind het geweldig en ben dankbaar dat ik in Thuishuis De Ommejas mag werken.' Ber… https://t.co/2rc4L8Y20D
bertkoster5 RT @notarishuitsing: Keuze geslachtsnaam echtgenoot | notarishuitsing https://t.co/l8fNa4mzm5
bertkoster5 Ook tot mijn eigen verrassing komt maandag mijn nieuwe website in de lucht.... Bert Koster || Live your Dream - Maa… https://t.co/sffu8ostqe
bertkoster5 @MulderKees En jij voor je input Kees. Veel plezier volgende week!

Robbe BV Interieurbouw

Robbe BV Interieurbouw is een echt familiebedrijf uit Middelstum, bestaande uit vader Martin en zijn 3 zoons Henk, Paul en Frank. Met drie van de vier mannen heb ik in de loop der jaren regelmatig contact gehad. Hetzij via mijn werk bij Vast Banket waar Paul zijn afstudeeropdracht voltooide, hetzij in de vrijwilligerswerksferen. Vroeger is de familie Robbe begonnen aan de Trekweg in Middelstum, tegenwoordig zetelen ze op het industrieterrein aan de Pompsterweg op Boerdam.

Of u nu een uitgewerkt ontwerp heeft of alleen een idee in uw hoofd. De firma Robbe denkt met u mee en levert maatwerk, waarbij ze rekening houden met uw budgetwensen. Het voordeel van een familiebedrijf doet zich dan gelden: korte lijnen in combinatie met een flexibele instelling waardoor ze u snel van dienst kunnen zijn.

Of u nu op zoek bent naar interieur voor uw bedrijf of voor bij u thuis, Robbe levert alles op het gebied van interieurbouw. Dit kan bijvoorbeeld een complete inrichting zijn, maar ook een kastenwand voor in uw woonkamer. Ze schrikken niet terug voor exclusieve vormen en materialen zoals ook op de website is te zien.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden maken ze uiteraard gebruik van duurzame materialen zoals verschillende plaatmaterialen en massief hout, maar ook glas, kunststof en metaal is voor Robbe bekend terrein. TV-, keuken- en computermeubels, boekenkasten en sidetables, Robbe maakt het graag voor u. Ook kunnen ze producten op grote schaal leveren, ze hebben de capaciteit om seriematig te werken.

Met zo’n 100 jaar ervaring beschikt Robbe over de benodigde kennis. Het team beheerst de vaardigheden van het traditionele meubelmakervak, in combinatie met een geavanceerd machinepark met CNC gestuurde machines. Hiermee zijn kwaliteit, vakmanschap en creativiteit de drie kernbegrippen bij Robbe BV Interieurbouw!

Wilt u meer info hebben? Tel. 0595-551310 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Nieuwsflits afscheid Martin Robbe

Check voor meer details de website: www.robbebv.nl.

(U komt op de website door op www.robbebv.nl of op het logo te klikken)

 


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

 

Bert Koster || Live your Dream || Copyright © 2012. Created by DABL design